Zoek
Alle categorieën
  Menu Sluiten

  Diversey Suma Nova L6 Pur Eco 2 x 5 ltr

  Fabrikant: Diversey
  • Inhoud: 5 ltr
  • Ph waarde: 12,5
  Artikelnummer: 7515733
  Doos inhoud: 2 x 5 ltr
  GTIN barcode: 7615400078769
  Beschikbaarheid: Leverbaar binnen 5 werkdagen
  €81,03
  i h

  Diversey Suma Nova L6 Pur Eco 

  Suma Nova Pur-Eco L6 is een geconcentreerd vloeibaar vaatwasmiddel voor machinale vaatwassystemen dat speciaal is samengesteld om in middelhard tot hard water uitstekend vuil te verwijderen.

  Suma Nova Pur-Eco L6 is een vloeibaar alkalisch vaatwasmiddel voor zware vervuiling die geschikt is voor gebruik in zowel eentanks als meertanks vaatwasmachines. De speciale combinatie van alkalische en kalkbindende ingrediënten zorgt ervoor dat vuil op een effectieve wijze verwijderd wordt zelfs bij zeer hoge waterhardheden. Door de sterk kalkbindende eigenschappen wordt kalkaanslag in de machine voorkomen.

  • Breekt vet en ingedroogde voedselresten af
  • Sterk geconcentreerd waardoor zuinig in het gebruik
  • Voorkomt kalkafzetting in de vaatwasmachine, zelfs bij gebruik van hard water
  • EU Ecolabel (EU-flower) gecertificeerd product
  • Vermindert impact op aquatisch ecosysteem

  Gebruiksaanwijzing

  Suma Nova Pur-Eco L6 wordt standaard gedoseerd met Diversey automatische doseerapparatuur. Voor perfecte reinigingsresultaten in hard water geldt een dosering van 0,5 g/L (0,4 ml/L), afhankelijk van plaatselijke omstandigheden. Spoel bij het eerste gebruik de pomp- en transportslangen van het doseringssysteem door om eventuele kristallisatie in deze slangen door product menging te voorkomen. Wanneer dit product volgens de gebruiksaanwijzing word gebruikt draagt dit bij aan de vermindering van watervervuiling en afvalproductie. De maximale doseer hoeveelheid volgens de EU Ecolabel criteria is 3.5ml/L.  Product labels