Zoek
Alle categorieën
  Menu Sluiten

  Fooom Dispensers  DISPENSERS 

  De nieuwe onderscheidende dispenserlijn is speciaal ontworpen voor optimaal gebruiksgemak. Hierbij is rekening gehouden met een intuïtieve bediening door de eindgebruiker, en de slimme constructie maakt ook een eenvoudige installatie, service en onderhoud mogelijk. Bovendien kunnen de producten eenvoudig gereinigd worden, waardoor veiligheid en optimale hygiëne gewaarborgd zijn.

  - Gemaakt in de Europese Unie
  - Veelzijdige pompen van hoge kwaliteit
  - Hoogste kwaliteit tegen lage kosten
  - Hoogste niveau van veiligheid en hygiëne
  - Weinig onderhoud en zeer kostenefficiënt

  KWALITEIT

  De Fooom productfamilie is een volledig modulair systeem dat bestaat uit een breed scala aan pompstijlen, navulopties en dispenserbehuizingen. De gepatenteerde Fooom-producten zijn afgestemd op verschillende vloeistoffen zoals schuim, zeep, lotions en ontsmettingsmiddelen. Ze zijn hygiënisch, vergen zeer weinig onderhoud en kunnen in een handomdraai worden bijgevuld.

  De verschillende pompstijlen die Fooom toepast, zijn allemaal ontwikkeld in nauwe samenwerking met geselecteerde leveranciers. De onderdelen worden uitsluitend in massa geproduceerd in fabrieken met hoge investeringen onder de strengste kwaliteitsgarantieprocedures, wat resulteert in de topprestaties en onovertroffen betrouwbaarheid van onze pompen.
  "De Fooom oplossing zorgt voor de perfecte invulling van de hoge hygiëne eisen binnen ons park"

  Pluryn locatie De Winckelsteegh

  .
  ALLE VOORDELEN:

  - Binnen enkele seconden volledig droog
  - Plakt niet en erg zacht voor je handen
  - Toegestaan ​​voor gebruik in: gezondheidszorg, voedingssector, cosmetische industrie
  - 99,99% effectief tegen de meest voorkomende bacteriën
  - Extreem sterke en chemisch resistente verpakking
  - Superefficiënt, hoog aantal doseringen per navulling

  Geregistreerd door de Wereldgezondheidsorganisatie voor gebruik in de Benelux, Duitsland en het VK

  Gel handdesinfectiemiddel op basis van de pure ethanol.
  .

  BIO PROTECT

  Antimicrobiële bescherming conform de ISO 22196 en JIS Z2801 normen.

  Het gepatenteerde Bio-Protect®®-systeem van Fooom biedt een doeltreffende antimicrobiële bescherming voor uw dispenser. In plaats van inferieure coatings te gebruiken, zijn de Fooom behuizingen gemaakt van polymeren die zijn versterkt met een gepatenteerde antimicrobiële oplossing op basis van natuurlijke sporenelementen. Het niet-toxische BioProtect®-materiaal is biocompatibel, slijt niet, wrijft niet en is effectief gedurende de volledige levensduur van de dispenser.

  De huidige antibacteriële technologieën maken vaak gebruik van toxines, zware metalen en andere schadelijke stoffen. De effectiviteit is gebaseerd op de migratie van deze stoffen: ze lekken uit de kunststoffen om bacteriën te doden, maar kunnen ook terechtkomen in het milieu, in uw voedsel en, uiteindelijk, in uw lichaam.
  .