Zoek

   Persoonlijk advies   024-3727292        Groot assortiment          Op voorraad is vandaag verstuurd   

Satino Washroom

 

 


Bezoekers vinden hygiëne belangrijker dan ooit.


Meer dan ooit verdient hygiëne de meeste aandacht in veel organisaties. Want niets is belangrijker dan medewerkers, bezoekers, klanten of studenten het gevoel te geven dat ze veilig kunnen werken en gebruik kunnen maken van hygiënische oplossingen in de sanitaire ruimtes.

Met producten die opvallen door functionaliteit, comfort en milieuvriendelijkheid en tegelijkertijd een aangenaam gevoel geven, kun je hygiëne een nieuw gezicht geven. Een merk dat sanitaire ruimten in visitekaartjes verandert en voor moderne en complete hygiëne-oplossingen zorgt. Met producten die opvallen door functionaliteit, comfort en milieuvriendelijkheid, alle zintuigen even sterk aanspreken, een aangenaam gevoel geven en hygiëne een nieuw gezicht geven, uitnodigend, vriendelijk en eigentijds.
Washroom service met systeem en stijl.


Het ontwerp van de Satino by WEPA dispenserserie spreekt Duidelijke taal: functionaliteit, comfort en de hoogste kwaliteit gecombineerd in één product. De moderne dispenseroplossingen passen harmonieus en ruimtebesparend in elke washroom.

Perfectie tot in het kleinste detail: een individueel configureerbaar slotsysteem, hygiënische papieruitgifte, zuinig in het gebruik, onderhoudsvrij en betrouwbaar. Zo geeft u elke sanitaire ruimte net dat beetje extra.
Toiletpapier dispenser systemen

Met deze dispensersystemen profiteer je nu op meerdere manieren. Deze stijlvolle systemen passen perfect samen met de gehele Satino-serie en is geschikt voor een hoge capaciteit. 

Kies de Mini Jumbo JT1 dispenser welke zorgt voor een grote capaciteit per rol of kies de JT3 Doprol dispenser welke ruimte biedt aan 2 rollen. 

Met één blik op het grote kijkvenster aan de voorkant van de dispenser kun je snel zien wat de vulstand is. Dankzij de praktische montageplaat kan de dispenser snel en stabiel worden gemonteerd.Handdoek dispenser systemen

Met het handdoekrol systeem PT1 zorg je voor een makkelijke en hygiënische uitgifte van handdoekpapier, deze handdoekrollen zijn een zeer goede oplossing voor locaties met een hoog verbruik. 

De dispensers zijn stijlvol en passen perfect samen met de overige Satino by Wepa lijn. De sensor versie van de PT1 dispenser werkt op batterijen en stroom. 

Het uitgebreide assortiment PT2 handdoekjes met de bijbehorende dispensers bieden duizend-en-één gebruiksmogelijkheden. Deze dispensers zijn in verschillende maten verkrijgbaar en op hun beurt navulbaar met verschillende papier kwaliteiten zoals comfort, smart of prestige.Zeep dispenser systemen

De plaatbesparende versies van Satino zeepdispensers zijn de perfecte oplossing voor washrooms en voldoen aan de hoogste eisen van moderne handhygiëne. 

Zowel de elleboog dispenser als de sensor dispenser zijn voorzien van een eenvoudig afleesbare inhoudsindicator voorzien aan de voorzijde. 

De vullingen zijn verkrijgbaar in diverse varianten; handzeep, foamzeep (met of zonder parfum), toiletbrilreiniger.

 Luchtverfrisser systemen

Satino luchtverfrissergels AR1 veranderen elke ruimte in een feelgood oase. Drie verschillende geuren zorgen voor de juiste frisse kick en inspireren de zintuigen. 

Eenvoudig in gebruik, effectief qua werking. Plaats de dispenser of monteer hem aan de wand, plaats het geurpotje erin en genieten maar. 

De Premium AR2 geurdispenser zorgt voor een langdurige geurbeleving. De dispenser werkt op batterijen of netstroom en verstuift actief met regelmaat een van de 3 exclusive geuren. Het led-display aan de voorkant signaleert tijdig het volgende vulinterval.Afvalbakken & boxen

Net zo uitgebreid als het papierassortiment zijn ook de vele afvaloplossingen van Satino by Wepa.

Kies afhankelijk van de bezoekers- en reinigingsfrequentie de voor jou passende grootte. De afvalbakken zijn verkrijgbaar in 23, 43 of zelfs 50 liter. Plaats bij voorkeur de afvalbak tegen de wand en laat een kleine beetje ruimte over onder de bak. Op die manier kan de vloer gemakkelijk schoongemaakt worden. 

De hygiëne afvalboxen bevatten een gesloten systeem, hierdoor is de box geurafsluitend, discreet en veilig.Toebehoren & accessoires

Satino by Wepa is hygiëne in topvorm. Perfectie tot in detail, ook bij accessoires.

Mooi vormgegeven functionele accessoires zorgen voor een perfecte uitstraling in uw washroom. 

Toiletborstel garnituur: hygiëne die men ziet en die men discreet kan opbergen. Vervangbare borstel: Garandeert blijvende hygiëne. Handige schroefdraad montange. Kledinghaken: Praktische kledinghaken voor meer comfort en vrijheid in het toilet.
Satino Prestige

Ga je voor de superzachte cellulose, hoogst haalbware witheid en een extreem goede absorptievermorgen? Dan kies je voor de Prestige lijn van Satino by Wepa. Deze premium kwaliteit is beschikbaar binnen alle productengroepen zoals toiletpapier, handdoekpapier en poetspapier.
 
Bekijk de Prestige vullingen

 Satino Comfort
 

Duurzaamheid uitdagingen? Niet bij Satino Comfort, want hier komen de beste recycling-kwaliteit en duurzaam milieubewustzijn samen - voor de hoogste eisen aan hygiene en ecologie. Gecertificeerd met het EU Ecolabel en verpakt in milieuvriendelijke folie. 


Bekijk de Comfort vullingen

 

 Satino Smart

Alle begin is eenvoudig – met de Smart recycling producten van Satino by Wepa.

Bekijk de Smart vullingen

 

 

 


 

 


Vooruitstrevende Denkers voor Verantwoording, Fairness en het Milieu


Milieuaspecten worden geïntegreerd in alle besluitvormingsen handelingsprocessen van ons managementsysteem en vertaald in sociaal denken en handelen. Het doel: continue verbetering van alle processen, continue verhoging van de energie-efficiëntie, bescherming van het milieu en uiteindelijk een aanzienlijke kostenreductie. Op deze manier creëren we optimale voorwaarden voor het bevorderen van een eerlijke concurrentiepositie op de markt met marktconforme prijzen en eersteklas producten. Hiermee combineren we economisch succes met verantwoording voor het milieu op een toekomstgerichte manier.


 

 


 

Ben je nieuwsgierig geworden over de washroom oplossingen van Satino?


Onze adviseurs plannen graag een afspraak in om je verder te helpen. Dit doen wij geheel vrijblijvend en met erg veel plezier.
Natuurlijk mag je ook altijd bellen of mailen naar ons.

 

 

* verplichte velden
Interesse