telefoon  024 - 372 72 92
Zoek
Filters
Sluiten

Mini Poetsrollen

Mini poetsrollen zijn uitermate geschikt voor locaties waar de ruimte beperkt is of waar het verbruik gering is. Bijvoorbeeld in de pantry of keuken. De dispensers zijn slecht 19x15x24cm (dxbxh), hierdoor zijn de witte of zwarte modellen bijna overal te plaatsen. Mini poetsrollen zijn verkrijgbaar in 1 of 2 laags papier wat zorgt voor een duidelijk verschil in absorptievermogen. Ook kun je de rollen bestellen zonder koker, waardoor je gemakkelijk een begin maakt aan de rol en deze eenvoudig in de bijbehorende dispenser kunt plaatsen. Er is ook een blauwe variant beschikbaar, deze gekleurde poetsrol wordt met name in de voedselverwerkende industrie gebruikt.

Wil je minder papier verbruiken? Kies dan voor het besparende Reflex Poetspapier systeem van Tork. De rollen zijn geperforeerd waardoor deze in de speciale Reflex dispensers vel voor vel afscheuren. Hierdoor gaat het papierverbruik gegarandeerd omlaag. Bekijk de Reflex video.

Heb je meerdere dispensers nodig voor de poetsrollen? Wij verstrekken veel dispensers in bruikleen, waardoor je geen kapitaal hoeft uit te geven aan de houders. Zelfs bij een eenvoudig product als poetspapier komt zeker enige expertise kijken, wij begrijpen goed dat je wellicht nog vragen hebt. Neem daarom gerust contact op met ons deskundig personeel, zij helpen je graag verder. Bekijk hier de contact mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW.

  Persoonlijk advies        9,2 Kiyoh klantbeoordelingen         Snelle levering  

Weergave per pagina

Xubliem Poetsrol Mini 1lgs Comfort Wit ZK 12x120 mtr

Was voorheen art. 52112

1 Laags poetsrol in een mini formaat, 12 rollen per verpakking. Deze poetsrollen hebben een hoog absorptievermorgen en nemen het vuil snel op.

€46,13

Xubliem Poetsrol Mini 2lgs Wit ZK 12x60 mtr

1 Laags poetsrol in een mini formaat op rol zonder koker, 12 rollen per verpakking. Deze poetsrollen hebben een hoog absorptievermorgen en nemen het vuil snel op.

€49,19

Satino Poetsrol Mini 1lgs Comfort Wit 12x120 mtr

1 laags geperforeerd poetspapier voor algemeen gebruik in een mini formaat, 12 rollen per verpakking.

€31,33

Satino Poetsrol Mini 1lgs Comfort Blauw 12x120 mtr

1 laags geperforeerd blauw poetspapier voor algemeen gebruik in een mini formaat, 12 rollen per verpakking.

€38,72

Satino Black Poetsrol Mini 1lgs Wit 12x120 mtr

1-laags geperforeerd poetspapier voor algemeen gebruik in een mini formaat, 12 rollen per verpakking. Breed inzetbare Cradle to Cradle poetsrol voor optimale hygiëne.

€43,99

Tork M3 Reflex Poetsrol Mini 1lgs Wit 12x120 mtr

Het multifunctionele Tork Reflex™ Poetspapier bestaat uit 1 laag, en is ideaal voor afneemtaken en om de handen af te vegen dankzij de sterkte en hoge absorptiegraad.

€83,00

Tork M3 Reflex Poetsrol Mini 2lgs Wit 9x67 mtr

Het multifunctionele Tork Reflex™ Poetspapier Plus bestaat uit 2 lagen en is ideaal om vloeistoffen mee op te nemen of de handen te drogen.

€72,16