Zoek
Alle categorieën
  Menu Sluiten
            Traditionele stofzuigers        Industriestofzuigers        Borstelstofzuigers        Zuigmonden        Slangen & Zuigbuizen        Stofzuigerzakken       

   

  Stofzuigers

  Zoekt u een traditionele ketelstofzuiger met een steel, of bent u op zoek naar een borstelstofzuiger? Deze stofzuigers hebben vaak een groter vermogen en ook een grotere stof inhoud waardoor u niet telkens een stofzak hoeft te wisselen. Indien u moet stofzuigen op lastig bereikbare plaatsen kunt u ook een rugstofzuiger overwegen waardoor u geen stopcontact nodig heeft. Betreft het industrieel werk waar fijnstof een belangrijke rol speelt is een industriestofzuiger aan te raden.

  Grote of kleine ruimte stofzuigen?

  Indien u een grote ruimte wilt stofzuigen en wellicht niet over veel stopcontacten beschikt is een lang netsnoer erg prettig. U hoeft tijdens het stofzuigen niet opnieuw een contactdoos te zoeken.

  Heeft u last van allergieën?

  Het merendeel van de stofzuigers heeft een motorfilter en een uitblaasfilter. Het motorfilter voorkomt dat er stof bij de motor komt, een uitblaasfilter zorgt dat stofdeeltjes niet terug de kamer in worden geblazen. Goede filters zijn onmisbaar wanneer u allergisch of astmatisch bent. Een HEPA-uitblaasfilter wordt erkend als de beste filter op de markt en wordt in veel stofzuigers gebruikt.  

  Grote of kleine stofzuiger inhoud?

  Als u veel moet stofzuigen of gewoon niet vaak de stofzuigerzak wilt vervangen kunt u kiezen voor een stofzuiger met extra grote inhoud wat u een voordeel kan opleveren. Een nadeel is dat deze stofzuigers groter en zwaarder zijn. Natuurlijk wordt uw stofzuiger door Avodesch compleet en netjes geleverd, maar vergeet de bijbehorende accessories niet. Wellicht wenst u gebruik te maken van een andere zuigmond of wilt u direct extra stofzuigerzakken bestellen.

  .

     Persoonlijk advies        Groot Assortiment         Snelle levering  

   


  Filters Close
  banner