Zoek
Alle categorieën
  Menu Sluiten
           Microvezeldoeken        Sopdoeken        Theedoeken & Keukendoeken        Wafeldoeken & Vaatdoeken        Zemen        Glasdoeken & Metaaldoeken        Vileda Professional doeken 

   

  Reinigingsdoeken

  Reinigingsdoeken zijn bij ons uit voorraad leverbaar. Het is belangrijk om goed te kunnen schoonmaken en uw bedrijf en huis hygiënisch schoon te houden. Helaas kijken veel mensen alleen naar de reinigingsmiddelen die ze gebruiken, maar heeft u ook wel eens naar uw reinigingsdoeken gekeken? Om goed te kunnen schoonmaken heeft u goede reinigingsdoeken nodig. De fout die men meestal maakt is dat een reinigingsdoek te vaak gebruikt wordt. Echter maakt een vieze reinigingsdoek meer vies dan schoon. Zo verzamelen bacteriën en vuil zich in de reinigingsdoek. Het wordt daarom aangeraden om uw doeken wel regelmatig te vervangen.  

  Doeken zijn er in veel verschillende materialen, maten en voor verscheidene toepassingen. Ons grote assortiment en onze kennis van producten zorgen ervoor dat wij u een deskundig advies op maat kunnen geven. Het juiste soort textiel voor uw klus. Neem daarom vrijblijvend contact met ons op voor advies.

  .

     Persoonlijk advies        Groot Assortiment         Snelle levering  

   


  Filters Close
  banner