telefoon  024 - 372 72 92
Zoek
Filters
Sluiten

Hogedrukreinigers

Voor hogedrukreinigers van professionele kwaliteit ben je bij Avodesch aan het juiste adres. Hier staat het ontwerp van de hogedrukreiniger van Kränzle met een focus op eenvoudige bediening en onderhoud centraal. Zo wordt alles goed op elkaar afgestemd en ben je verzekerd van een prima kwaliteit van je Kränzle hogedrukreiniger. De hogedrukreiniger kan worden ingezet in verschillende sectoren en is net zo geschikt voor vloerreiniging als voor het reinigen van apparaten of voertuigen.

Hogedrukreinigers werken, afhankelijk van het model met warm of koud water. Hogedrukreinigers die werken met koud water verwijderen betrouwbaar alle vuil, zelfs als dat is vastgekoekt. Deze modellen zijn speciaal aanbevolen voor het reinigen van grote oppervlakten. Hogedrukreiniger die werken met warm water worden ingezet voor bijvoorbeeld het verwijderen van smeermiddelen, zoals olie of vet.

De werkdruk waarmee een hogedrukspuit zijn werk doet lees je af aan het aantal bar. Over het algemeen geldt: hoe hoger de druk, hoe grondiger deze kan reinigen. Bedenk daarom vooraf wat voor soort werkzaamheden je het meeste uitvoert:

Kleine klusjes: voor het schoonspuiten van je auto, mountainbike of het tuinmeubilair heb je genoeg aan een hogedrukreiniger met een werkdruk tot 130 bar.

Grote klussen: voor het schoonspuiten van het terras of het reinigen van muren heb je wat meer vermogen nodig. Kies daarom voor een hogedrukreiniger boven de 130 bar.

Wij begrijpen goed dat je wellicht nog vragen hebt. Neem daarom gerust contact op met ons deskundig personeel, zij helpen je graag verder. 

 

Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW.

  Persoonlijk advies        9,2 Kiyoh klantbeoordelingen         Snelle levering