Zoek

   Persoonlijk advies   024-3727292        Groot assortiment          Op voorraad is vandaag verstuurd   


Een hygiëne scan, dat doe je zo.

Onze hygienescan brengt de zichtbare en onzichtbare hygiene en infectierisico’s in jouw organisatie in kaart. Daarnaast helpen we je met een opzetten en borgen van een duidelijk hygiene en infectiebeleid. Na onze hygienescan heb je een duidelijk beeld hoe jou organisatie ervoor staat en welke punten aandacht nodig hebben.

Bekijk video


Toiletpot schoonmaken, dat doe je met de BubbleFlush.

Door gebruik te maken van de Wecoline BubbleFlush worden dagelijkse en periodieke reinigingsmiddelen voor in de wc-pot overbodig. Het gebruik van de Wecoline BubbleFlush bespaart jaarlijks gemiddeld 1,5 liter chemie per wc-pot.


Bekijk de video


Kantoor schoonmaken, dat doe je zo.

Het optimaliseren van je werkproces brengt veel voordelen met zich mee. Met een paar simpele stappen kan je dit al realiseren, werk altijd van hoog naar laag en van schoon naar vuil. Ook van te voren de ruimte goed inspecteren, om daarna dus doelgericht te werk te gaan, kan al enorm schelen! In deze video gaat onze nieuwste adviseur; Ronald van der Roest je hier ALLES over uitleggen!

Bekijk de video


Stofwissen, dat doe je zo.

Stofwissen is niet heel populair, dat terwijl stofwissen veel voordelen kan bieden. Zo is stofwissen vele malen sneller dan stofzuigen, je kunt het dus heel snel tussendoor doen. Zoals je wellicht weet kun je "droog" vuil het beste ook droog verwijderen. Dus ook hiervoor is stofwissen een ideale schoonmaak methode. Bekijk hier onze video over stofwissen!

Lees het artikel


Toiletpapier dispensersysteem kiezen, dat doe je zo.

Het kan nog best lastig zijn om de juiste toiletpapier dispenser te vinden voor je omgeving. In deze video gaat Tom je hierbij helpen! Hij legt uit wat de verschillen zijn van de 4 soorten dispensers die we hier laten zien, hierdoor kan jij makkelijker je keuze maken! Bekijk hier onze video over de juiste keuze maken bij het kiezen van een dispenser systeem!

Lees het artikel


Sanitair schoonmaken, dat doe je zo.

Iedereen heeft waarschijnlijk wel eens een sanitaire of toiletruimte schoon gemaakt, maar doe je het ook op de juiste manier?
Wij leggen uit wat de juiste methode is en in elke volgorde je te werk moet gaan. Bekijk hier onze video over het compleet reinigen van een sanitaire ruimte!

Lees het artikel


Ontvetten, dat doe je zo.

Vetvlekken beperken zich niet alleen tot ovens, grills en andere apparaten maar ook badkamers en vloeren hopen zich op met vet. Een krachtige ontvetter is dus onmisbaar in de schoonmaak, hier gaat Quenne je alles over vertellen! Bekijk hier de video!


Lees het artikel


Interieurreiniger - Het favoriete product van Tim

De duurzame Green Care Professional SR15 interieurreiniger is hét favoriete product van Tim. Het is een absolute alleskunner in de schoonmaak van interieur en in deze video vertelt Tim jouw daar alles over! Bekijk hier de video hierboven en vind hieronder de link naar het product!


Interieur reiniger


Sanitair reiniger - Het favoriete product van Guido

De 'twee vliegen in een klap' reiniger ook wel Sanet Pools genoemd is hét favoriete product van onze adviseur Guido. Deze reiniger die zowel ontkalkend als ontvettend werkt is uiterst geschikt voor sanitaire ruimtes zoals badkamers, doucheruimtes of kleedkamers. In deze ruimtes kom je namelijk vaak de twee eerder genoemde vervuilingen tegen. Bekijk de bovenstaande video en kom erachter hoe je dit product gebruikt!

Sanitaire reiniger


Microvezeldoeken, die gebruik je zo.

Iedereen kent ze wel, microvezeldoeken, maar gebruik je ze wel op een optimale manier? In deze video leggen wij jou de ins- en outs uit van microvezel!
Klik op de bovenstaande video voor de instructie en gebruik de button hieronder voor het microvezeldoeken assortiment!


Microvezeldoeken


Numatic NX300 accusysteem

Dit accusysteem van Numatic levert snoerloze prestaties op professioneel niveau voor een veelzijdig en groeiend assortiment. Sneller, veiliger en handiger, overschakelen naar Pro Cordless verhoogt de productiviteit en bespaart tijd en geld. Wie wil dat nou niet? In deze video legt Tim je alles uit over het accusysteem en hoeveel efficiënter je je werk hierdoor kan doen. Bekijk hier de video over het cordless accusysteem!


NX300 Pro Cordless


Een werkwagen samenstellen, dat doe je zo.

Het kan best lastig zijn om een werkwagen te moeten samenstellen die perfect past bij jouw situatie, je moet keuzes maken tussen bijvoorbeeld, een pre-wet of een mop emmer systeem, Je materiaal hygiënisch scheiden en/of onderscheid maken tussen toepassingen of moet de kar ruimte hebben om bevoorrading mee te nemen? Hier gaat Guido je bij helpen! Bekijk bovenstaande video voor hulp bij het samenstellen en de verschillende opties!

Werkwagens