telefoon  024 - 372 72 92
Zoek
Filters
Sluiten

WC Reinigers

Speciale reinigers voor gebruik in het toilet bevatten oppervlakteactieve stoffen die vuil en vet verwijderen. De toiletreinigers bevatten zuren voor het verwijderen van kalkaanslag en urinesteen uit de toiletpot. Welke toiletreinigers maken het toilet het beste schoon?

Kalkaanslag maakt het oppervlak ruw, waardoor vuil en bacteriën zich kunnen hechten. Regelmatig schoonmaken van het toilet met een toiletreiniger voorkomt hardnekkige kalkaanslag.

Toiletreiniger is een wat dikke vloeistof, zodat deze effectief kan inwerken op kalk en urinesteen. Zuinig gebruik van toiletreiniger is beter voor het milieu. Een zure toiletreiniger mag niet gebruikt worden in combinatie met een chloorbleekmiddel, omdat er dan schadelijk chloorgas kan ontstaan.

Tevens zijn chloor- en bleekmiddelen geen schoonmaakmiddelen. Schoonmaken is namelijk het wegnemen van vuil, chloor- en bleekmiddelen nemen het vuil niet weg, maar maskeren het door te ontkleuren. Daarbij is het ook schadelijk voor mens en milieu. Wij raden dus altijd de toiletreinigers aan die vrij zijn van chloor.

Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW.

  Persoonlijk advies        9,2 Kiyoh klantbeoordelingen         Snelle levering