Zoek
  • Persoonlijk advies 024 372 72 92
  • Groot assortiment met ruim 5.000 producten
  • Bestel met een zakelijk of prive account
  • Geopend van 8.00 uur tot 17.00 uur
Filters Close

Poetsrollen

Poetspapier kom je bijna op elke werkplek tegen en wordt gebruikt voor vele doeleinden. Je kunt er oppervlakten zoals aanrechten en werkbladen mee schoonvegen maar ook gereedschappen of machines mee schoonpoetsen. Een flink stuk poetsrol is altijd prettig, ook om je handen droog en schoon te maken. Bij Avodesch vind je poetsrollen in verschillende formaten en kwaliteiten voor diverse toepassingen. Wij hebben kleine rollen poetspapier wanneer de ruimte beperkt is, normale rollen voor bijvoorbeeld de keuken en zelfs industriepapier voor grote klussen waarbij oliën en vet de boosdoeners zijn.

Naast de afmeting is vooral de kwaliteit erg belangrijk, het aantal lagen papier en het absorptie vermogen bepalen hoeveel papier je nodig hebt om het vuil te verwijderen. Met een kwalitatief goede poetsrol heb je dus ook minder papier nodig en kun je dus een hoop papier besparen!

Een andere manier om papier te besparen is het Reflex Poetspapier systeem van Tork. Deze rollen zijn geperforeerd waardoor deze in de speciale Reflex dispensers vel voor vel afscheuren. Hierdoor gaat het papierverbruik gegarandeerd omlaag. 

Heb je meerdere dispensers nodig voor de poetsrollen? Wij verstrekken veel dispensers in bruikleen, waardoor je geen kapitaal hoeft uit te geven aan de houders. Zelfs bij een eenvoudig product als poetspapier komt zeker enige expertise kijken, wij begrijpen goed dat je wellicht nog vragen hebt. Neem daarom gerust contact op met ons deskundig personeel, zij helpen je graag verder. 

Afbeelding voor categorie Mini Poetsrollen

Mini Poetsrollen

Afbeelding voor categorie Midi Poetsrollen

Midi Poetsrollen

Afbeelding voor categorie Maxi Poetsrollen

Maxi Poetsrollen

Afbeelding voor categorie Poetsrol Dispensers

Poetsrol Dispensers

   Persoonlijk advies        Groot Assortiment         Snelle levering