Zoek

   Persoonlijk advies   024-3727292        Groot assortiment          Op voorraad is vandaag verstuurd   

Dummy

Prestaties waarop u kunt vertrouwen

Wij toveren een vrolijke lach op ieders gezicht, door kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid te combineren in al onze schoonmaakproducten.
Wij staan voor prestaties waar u op kunt vertrouwen!

Numatic International

Dummy

Uw partner die duurzaamheid verzekert

Door de hoge reinigingsprestaties te combineren met het eco-doeltreffend productdesign wordt het voordeel voor onze klanten gemaximaliseerd. Door duurzaam te leven volgens de traditie van ons bedrijf, dragen wij bij tot een verhoging van uw rentabiliteit en imago.

Werner & Mertz

Dummy

Een merk dat meer kan dan alleen hygiëne

Een merk dat moderne hygiëne-oplossingen creëert en sanitaire ruimtes in representatieve visitekaartjes verandert. Een merk waarvan de producten inspireren door hun functionaliteit, comfort en milieuvriendelijkheid, welzijn creëren en hygiëne herdefiniëren – exclusief, aantrekkelijk en eigentijds.

Satino by Wepa

Dummy

Reinigingssystemen voor glasbewassing

Met meer dan 50 jaar ervaring staat UNGER garant voor de beste kwaliteit, efficiëntie en innovatie op het gebied van reinigingsproducten voor de professionele glas- en gebouwenreiniging.

Unger Global

Dummy

De kracht van Wecoline

Een goede schoonmaker herkent u meteen aan de Wecoline uitrusting. Deze uitrusting bevat alle materialen voor een echt grondige reiniging en een optimaal hygiënisch resultaat. Een schoonmaker met Wecoline producten werkt efficiënt én met plezier.

Wecoline

Dummy

Waarborg de nieuwe hygiënenorm

Met uitgebreide wereldwijde ervaring op het gebied van professionele hygiëne, ondersteunt Tork u met de kennis en expertise die u nodig hebt. Samen helpen we u om veiligere omgevingen te creëren en de nieuwe hygiënenorm te waarborgen.

Tork

Dummy

Fooom handhygiëne

De nieuwe onderscheidende dispenserlijn is speciaal ontworpen voor optimaal gebruiksgemak. Hierbij is rekening gehouden met een intuïtieve bediening door de eindgebruiker, en de slimme constructie maakt ook een eenvoudige installatie, service en onderhoud mogelijk.

Fooom

Dummy

Dunner, duurzamer en sterk

Door nieuwe technieken is het nu mogelijk om veel dunnere afvalzakken te produceren van gerecycled materiaal. Toch is de nieuwe afvalzak van PowerSterko® Recycled Materials sterk genoeg om te gebruiken zoals je gewend bent.

Powersterko

Dummy

Door innovatie producten blijven verbeteren

Sinds de jaren ’60 is er weinig veranderd aan de schrobzuigmachine. Wij zijn van mening dat verandering essentieel is om de schoonmaakbranche te verbeteren. Daarom is i-team global het schoonmaken gaan bestuderen als een antropoloog.

i-Team