Zoek

   Persoonlijk advies   024-3727292        Groot assortiment          Op voorraad is vandaag verstuurd   

 

 

Lees verder

 

 

Lees verder

 

 

Lees verder


De nieuwe standaard in materiaalwagens

 

 Efficiënt


Hygiënisch


Veilig

De juiste materiaalwagen voor elke omgeving

Maak kennis met de Origo 2.

De juiste werkwagen is tegenwoordig niet alleen een transportmiddel van schoonmaakmiddelen en materialen. Als gebruiker wil je  verschillende oplossingen terugvinden in een wagen. Deze materiaal of beter gezegd werkwagen moet innovatief en vooral praktisch zijn.

De nieuwe Origo2 werkwagen van Vileda Professional bevat innovatieve oplossingen voor praktische gebruiksmogelijkheden, een prachtig design en de intergratiemogelijkheid van digitale techieken. Daarnaast is het de meest hygiënische, veilige en flexibele wagen op de markt. Ontworpen om in combinatie met een gedigitaliseerd reinigingsproces te werken - om nog efficiënter en kostenbesparender te werken!


Maak kennis met de nieuw Origo2 werkwagens

 Digitaal verbonden


Duurzaam


Flexibel

 

Digitaal verbonden, duurzaam & flexibel

Klaar voor de toekomst met de Origo 2.

Klaar voor de toekomst met slimme, digitaal verbonden hulpmiddelen! De Origo 2 is uit te rusten met een deksel met geïntegreerde tablet houder, deze optie is zeer geschikt voor het zien van bijvoorbeeld kameroverzichten, roosters of notificaties. Ook iets wat belangrijk is in de toekomst is natuurlijk duurzaamheid, daarom zijn alle emmers, boxen en schalen en bijbehorende deksels gemaakt van 50% gerecycled kunststof en zijn alle elementen van de trolley recyclebaar. Elke taak is verschillend en elk mens is anders, daarom zijn de emmers boxen en schalen van de Origo 2 vrij indeelbaar en zijn er 7 instapmodellen beschikbaar.
 

 

 

Efficiënt, hygiënisch & veilig

Voor alles een oplossing!

De Origo 2 is erg efficiënt ontworpen en beschikt over satelliet trolleys voor extra opbergruimte, hierdoor is het dus mogelijk om ze los van elkaar te gebruiken en kan je er een bijvoorbeeld een dubbele rolemmercombinatie aan toevoegen. Hygiënisch werken moet geen probleem zijn met de Hands-free te bedienen deksels die je ook nog eens veilig kan afsluiten doormiddel van deuren en deksels die op slot kunnen. Zo kunnen onbevoegde geen spullen uit de werkwagen halen.

 

Wie?

Vileda Professional biedt samen met Avodesch vernieuwende schoonmaak oplossingen voor professionele gebruikers en voor verschillende doelgroepen zoals gezondheidszorg, gebouwenreiniging, horeca en cleanroom reiniging.

Waarom?

Omdat wij geloven dat hoogwaardige kwaliteitsproducten zorgen voor de beste schoonmaakresultaten. 

Wat?

Vileda Professional en Avodesch wil de mens en de samenleving op lange termijn versterken met toekomstgerichte innovaties 

 Bekijk onze video over werkwagens

 

 


Wil je meer weten over werkwagens?

Neem dan gerust contact op met een van onze schoonmaak adviseurs.
Zij maken een vrijblijvende afspraak waarin ze een persoonlijk advies kunnen geven naar aanleiding van jouw wensen.

 

 


Behandeling en gebruik.


Plaatsing van emmers en boxen.


Openen en sluiten.

Certificering en keurmerken

Avodesch is continue bezig om de handelingen in de bedrijfsvoering zo duurzaam mogelijk uit te voeren met gecertificeerde producten.
Naast de interne processen geven wij uiteraard ook het advies aan onze klanten om gebruik te maken van duurzame en gecertificeerde producten.
In samenwerking met onze leveranciers bieden wij in elke productgroep artikelen aan die voorzien zijn van verschillende keurmerken en certificeringen.

Bekijk alle keurmerken

Alles voor de schoonmaak

Contactgegevens

Avodesch B.V.

Bezoekadres

Bijsterhuizen 50-12
6604 LZ Wijchen

Tel: 024 372 72 92
E-mail: info@avodesch.nl

KvK-nr: 09105741

Btw-nr: NL807840099B01