telefoon  024 - 372 72 92
Zoek
Filters
Sluiten

Midi Poetsrollen

Deze meest voorkomende poetsrol is zonder twijfel de midi rol. Deze poetsrollen voelen fijn aan, zijn stevig en neemt vocht en vuil goed op. De in de volksmond genoemde "Tork" dispenser past met zijn afmeting van ca. 24x21x34 cm bijna in elke keuken, garage of klaslokaal. Afhankelijk van het aantal lagen papier, bevatten de rollen tussen de 150 en 300 meter papier. Door de grote capaciteit hoef je de rollen niet dagelijks te vervangen. In de voedselverwerkende industrie is een blauwe poetsrol aan te raden, zodat eventuele restjes gemakkelijk zichtbaar zijn op plaatsen waar ze niet thuis horen.

Wil je minder papier verbruiken? Kies dan voor het besparende Reflex Poetspapier systeem van Tork. De rollen zijn geperforeerd waardoor deze in de speciale Reflex dispensers vel voor vel afscheuren. Hierdoor gaat het papierverbruik gegarandeerd omlaag. Bekijk de Reflex video.

Heb je meerdere dispensers nodig voor de poetsrollen? Wij verstrekken veel dispensers in bruikleen, waardoor je geen kapitaal hoeft uit te geven aan de houders. Zelfs bij een eenvoudig product als poetspapier komt zeker enige expertise kijken, wij begrijpen goed dat je wellicht nog vragen hebt. Neem daarom gerust contact op met ons deskundig personeel, zij helpen je graag verder. Bekijk hier de contact mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW.

  Persoonlijk advies        9,2 Kiyoh klantbeoordelingen         Snelle levering  

Weergave per pagina

Xubliem Poetsrol Midi 1lgs 6x280 mtr + Gratis dispenser

1 Laags poetsrol in een midi formaat zonder koker, 6 rollen per verpakking. Deze poetsrollen hebben een hoog absorptievermogen en nemen het vuil snel op.
€69,86 €27,50

Xubliem Poetsrol Midi 1lgs Wit 6x300 mtr

1 Laags poetsrol in een midi formaat, 6 rollen per verpakking. Deze poetsrollen hebben een hoog absorptievermorgen en nemen het vuil snel op.
Vanaf €28,79

Xubliem Poetsrol Midi 1lgs Blauw 6x300 mtr

1 Laags poetsrol in een midi formaat, 6 rollen per verpakking. Deze poetsrollen hebben een hoog absorptievermorgen en nemen het vuil snel op.
Vanaf €27,67

Xubliem Poetsrol Midi 1lgs Comfort Wit ZK 6x280 mtr

1 Laags poetsrol in een midi formaat zonder koker, 6 rollen per verpakking. Deze poetsrollen hebben een hoog absorptievermorgen en nemen het vuil snel op.
€47,92

Xubliem Poetsrol Midi 2lgs Wit 6x160 mtr

2 Laags poetsrol in een midi formaat, 6 rollen per verpakking. Deze poetsrollen hebben een hoog absorptievermorgen en nemen het vuil snel op.

€58,42

Satino Poetsrol Midi 1lgs Comfort Blauw 6x300 mtr

1 laags geperforeerd blauw poetspapier voor algemeen gebruik in een midi formaat, 6 rollen per verpakking.

€40,57

Satino Black Poetsrol Midi 1lgs Wit 6x300 mtr

1 laags geperforeerd poetspapier voor algemeen gebruik in een midi formaat, 6 rollen per verpakking. Breed inzetbare Cradle to Cradle poetsrol voor optimale hygiëne

€47,80

Tork M4 Reflex Poetsrol Midi 1lgs Wit 6x300 mtr

Het multifunctionele Tork Reflex™ Poetspapier bestaat uit 1 laag, en is ideaal voor afneemtaken en om de handen af te vegen dankzij de sterkte en hoge absorptiegraad.

€89,66

Tork M4 Reflex Poetsrol Midi 2lgs Wit 6x150 mtr

Het multifunctionele Tork Reflex™ Poetspapier Plus bestaat uit 2 lagen en is ideaal om vloeistoffen mee op te nemen of de handen te drogen.

€88,36

Tork M4 Reflex Poetsrol Midi 2lgs Blauw 6x150 mtr

Het multifunctionele Tork Reflex™ Poetspapier Plus bestaat uit 2 lagen en is ideaal om vloeistoffen mee op te nemen of de handen te drogen.

€73,45