Zoek
Alle categorieën
  Menu Sluiten

  Hogedrukreinigers

  Voor hogedrukreinigers van professionele kwaliteit ben je bij Avodesch aan het juiste adres. Hier staat het ontwerp van de hogedrukreiniger van Kränzle met een focus op eenvoudige bediening en onderhoud centraal. Zo wordt alles goed op elkaar afgestemd en ben je verzekerd van een prima kwaliteit van je Kränzle hogedrukreiniger. De hogedrukreiniger kan worden ingezet in verschillende sectoren en is net zo geschikt voor vloerreiniging als voor het reinigen van apparaten of voertuigen.

  Hogedrukreinigers werken, afhankelijk van het model met warm of koud water. Hogedrukreinigers die werken met koud water verwijderen betrouwbaar alle vuil, zelfs als dat is vastgekoekt. Deze modellen zijn speciaal aanbevolen voor het reinigen van grote oppervlakten. Hogedrukreiniger die werken met warm water worden ingezet voor bijvoorbeeld het verwijderen van smeermiddelen, zoals olie of vet.

  De werkdruk waarmee een hogedrukspuit zijn werk doet lees je af aan het aantal bar. Over het algemeen geldt: hoe hoger de druk, hoe grondiger deze kan reinigen. 

  .

     Persoonlijk advies        Groot Assortiment         Snelle levering  

   


  Filters Close
  banner