Zoek
Alle categorieën
  Menu Sluiten

  Over ons

  Avodesch voorziet haar afnemers niet alleen in schoonmaakproducten maar eerst en vooral bieden wij oplossingen aan die gebaseerd zijn op onze passie, vakkennis en ruim 20 jaar ervaring.

  Wij bieden u een breed en diep assortiment producten, materialen en diensten voor een efficiënte en resultaatgerichte schoonmaak. Wij richten ons op tal van sectoren die zijn onderverdeeld in schoonmaakbedrijven, horeca, scholen, instellingen, grootkeukens, gezondheidszorg, sport en recreatiebedrijven, bedrijfskantoren en industriële ondernemingen. Het succes van Avodesch heeft zich vertaald naar een grote, trouwe klantenkring. Een ander kenmerk is de al jarenlange plezierige relatie met onze leveranciers. Een groot deel van onze klantenkring bevindt zich in de regio Nijmegen, maar daarnaast leveren we onze producten in een groot gedeelte van Nederland. Onze meerwaarde zit niet alleen in ons brede en complete assortiment maar vooral in de geboden service en deskundigheid.


  Naast schoonmaakproducten, -materialen en hulpmiddelen is onze kennis over efficiënt en doelmatig reinigen een belangrijke toegevoegde waarde. Wij informeren u graag inhoudelijk over de visie en werkwijze van Avodesch, de ontwikkeling van ons bedrijf en besteden we aandacht aan de logistieke processen.

   

  Vrijwel alle bestellingen worden bij u afgeleverd door onze eigen chauffeurs. Indien nodig vullen wij zelfs uw voorraad kast.

   

   

  Wij hebben met grote zorg een zeer breed assortiment samengesteld waardoor wij uitstekend kunnen inspelen op uw wensen.

   
   

   

  U kunt bij Avodesch met diverse betaalmogelijkheden uw bestelling afronden. Bijvoorbeeld veilig en snel met Ideal

   

   

   

  Heeft u advies nodig bij het maken van uw keuze? Of wilt u graag een demonstratie van een product? Onze adviseurs helpen u graag! 

   
   

   

  Ruime keuze producten en diensten

  Als we zeggen ruim, dan bedoelen we ook ruim. Wij leveren reinigingsmiddelen, schoonmaakmachines, hulpmaterialen, veiligheidsmiddelen, advies en service. Door deze ruime keuze aan producten en diensten heeft u het gemak van één leverancier voor al uw schoonmaakproducten. Dat scheelt een hoop gedoe en kosten.

  Uitgebreid assortiment

  Bij de samenstelling van het assortiment gaat Avodesch niet uit van 'grote namen' of belangen van fabrikanten, maar van de dagelijkse praktijk. Uw dagelijkse praktijk. Zodoende levert Avodesch een assortiment waarmee u elke klus de baas bent. Onze producten hebben minimaal één ding gemeen: een perfecte verhouding tussen prijs en kwaliteit.

  Ondersteuning bij hygiëneplannen

  U kunt onze ervaring en vakkennis inzetten om voor uw organisatie of opdrachtgever een gedetailleerd hygiëneplan op te stellen. Desgewenst helpen we u zelfs op weg met het opzetten en implementeren van een hygiënesysteem volgens de HACCP-methode.

  Altijd actuele vakkennis

  Ons vakgebied staat niet stil. Nieuwe inzichten, aangepaste wet- en regelgeving en innovatieve producten horen bij de dynamische schoonmaakbranche. Avodesch houdt professionals op de hoogte door trainingen en instructieprogramma's te organiseren. Deze zijn volledig op de dagelijkse praktijk afgestemd en worden meestal in samenwerking met gespecialiseerde leveranciers verzorgd. Door deze trainingen te volgen, blijven u en uw mensen vakwerk afleveren.

  Service

  Als we beloven dat we goederen snel bij u afleveren, mag u ons daar ook aan houden. En als u ondanks alles eens echte haast heeft of een spoedklus waarvoor u de spullen niet (meer) in huis heeft, dan mag u rekenen op de Avodesch Rush-bus. Die vertrekt bij wijze van spreken nog voordat u de hoorn op de haak heeft gelegd.