Zoek

   Persoonlijk advies   024-3727292        Groot Assortiment         Snelle levering   

Alles voor de schoonmaak

Avodesch voorziet haar afnemers niet alleen in schoonmaakproducten maar eerst en vooral bieden wij oplossingen aan die gebaseerd zijn op onze passie, vakkennis en ruim 24 jaar ervaring.

Bekijk ons team

Wie zijn wij?

En wat kunnen we voor jou betekenen.

Wij bieden je een breed en diep assortiment producten, materialen en diensten voor een efficiënte en resultaatgerichte schoonmaak. Wij richten ons op tal van sectoren die zijn onderverdeeld in schoonmaakbedrijven, horeca, scholen, instellingen, grootkeukens, gezondheidszorg, sport en recreatiebedrijven, bedrijfskantoren en industriële ondernemingen.

Het succes van Avodesch heeft zich vertaald naar een grote, trouwe klantenkring. Wij hebben bij veel relaties en leveranciers al een jarenlange plezierige samenwerking. Een groot deel van onze klantenkring bevindt zich in de regio Gelderland, maar daarnaast leveren we onze producten in door heel Nederland. Onze meerwaarde zit niet alleen in ons brede en complete assortiment maar vooral in de geboden service en deskundigheid.

Naast schoonmaakproducten, -materialen en hulpmiddelen is onze kennis over efficiënt en doelmatig reinigen een belangrijke toegevoegde waarde. Wij informeren je graag inhoudelijk over de visie en werkwijze van Avodesch, de ontwikkeling van ons bedrijf en besteden we aandacht aan de logistieke processen. Maar op de eerste plaats gaan wij natuurlijk graag het gesprek aan om te kijken wat wij voor jou kunnen betekeken. 

Dummy

Ruime keuze producten en diensten

Als we zeggen ruim, dan bedoelen we ook ruim. Wij leveren reinigingsmiddelen, schoonmaakmachines, hulpmaterialen, veiligheidsmiddelen, advies en service. Door deze ruime keuze aan producten en diensten heeft u het gemak van één leverancier voor al uw schoonmaakproducten. Dat scheelt een hoop gedoe en kosten.

Uitgebreid assortiment voor elke klus

Bij de samenstelling van het assortiment gaat Avodesch niet uit van 'grote namen' of belangen van fabrikanten, maar van de dagelijkse praktijk. Jouw dagelijkse praktijk! Zodoende levert Avodesch een assortiment waarmee je elke klus de baas bent. Onze producten hebben minimaal één ding gemeen: een juiste verhouding tussen prijs en kwaliteit.

Ondersteuning bij hygiëneplannen

Je kunt onze ervaring en vakkennis inzetten om voor jouw organisatie of opdrachtgever een gedetailleerd hygiëneplan op te stellen. Desgewenst helpen we je zelfs op weg met het opzetten en implementeren van een hygiënesysteem volgens de HACCP-methode.

Altijd actuele en innovatieve vakkennis

Ons vakgebied staat niet stil. Nieuwe inzichten, aangepaste wet- en regelgeving en innovatieve producten horen bij de dynamische schoonmaakbranche. Avodesch houdt professionals op de hoogte door trainingen en instructieprogramma's te organiseren. Deze zijn volledig op de dagelijkse praktijk afgestemd en worden meestal in samenwerking met gespecialiseerde leveranciers verzorgd. Door deze trainingen te volgen, blijf jij en jouw mensen vakwerk afleveren.

Service waar wij ons mee willen onderscheiden

Als we beloven dat we goederen snel bij je afleveren, mag je ons daar ook aan houden. En als je ondanks alles eens echte haast heeft of een spoedklus waarvoor u de spullen niet (meer) in huis heeft, dan mag je rekenen op de Avodesch Rush-bus. Die vertrekt bij wijze van spreken nog voordat je de hoorn op de haak gelegd hebt.

Avodesch maakt deel uit van OptiGroup

OptiGroup is een toonaangevende Europese distributiegroep die op maat gemaakte toeleveringsoplossingen biedt aan B2B-klanten. De bedrijven van OptiGroup zijn gespecialiseerd in het leveren van producten en toeleveringsoplossingen aan klanten, voornamelijk binnen schoonmaak & facility management, hotel & restaurant, gezondheidszorg, productie-industrie en de grafische sector, die activiteiten stroomlijnen en een succesvoller bedrijf bevorderen. www.optigroup.com

 

Ons team

Ons team van schoonmaak specialisten staat elke dag voor je klaar.

 

Dummy

Sabina

Administratief Financieel Medewerker
024 - 372 72 92 
Sabina@avodesch.nl 

Dummy

Bjorn

Mederwerker Service & Logistiek
024 - 372 72 92
Bjorn@avodesch.nl  

Dummy

Ronald

Adviseur
06 - 53 94 01 28
Ronald@avodesch.nl 

Dummy

Jamy

Chauffeur
024 - 372 72 92
 

Dummy

Guido

Senior Adviseur
06 - 20 40 98 62
Guido@avodesch.nl  

Dummy

Joost

Medewerker Service & Logistiek
024 - 372 72 92
Joost@avodesch.nl  

Dummy

Michel

Adviseur
06 - 53 58 36 35
Michel@avodesch.nl  

Dummy

Linda

Medewerker Customer Service
024 - 372 72 92
Linda@avodesch.nl  

Dummy

Tom

Operationeel Manager
06 - 20 43 69 10
Tom@avodesch.nl  

Dummy

Yoeri

Medewerker Service & Logistiek
024 - 372 72 92

Dummy

Mark

Sales & Marketing Manager
06 20 12 44 64
Mark@avodesch.nl  

Dummy

Tonny

Medewerker Customer Service
024 - 372 72 92
Tonny@avodesch.nl