Zoek
Alle categorieën
  Menu Sluiten
            Binnenbakken        Buitenbakken        Pedaalemmers        Papierbakken        Hygiëne bakken        Afvalscheiding        Vlamdovende bakken        Tafelafvalbakken        Afvalzakhouders     

   

  Afvalbakken

  Een afvalbak, daar hoeven we bijna geen woorden aan vuil te maken. You need it! En ze kunnen nog stijlvol zijn ook. Waar let je op bij het aanschaffen van een afvalbak? Afvalbakken met een touch-deksel, hygiënisch pedaalsysteem of traditioneel. Rechthoekig of rond en van tien of veertig liter. In andere woorden: de keuze is reuze! Wij helpen je graag met het uitzoeken van een afvalbak die bij jouw wensen past.

  Eén van de eerste dingen waar je rekening mee moet houden bij de aanschaf van een afvalbak, is hoe groot hij moet zijn. Stel uzelf de volgende vragen: Hoeveel medewerkers gaan gebruik maken de de afvalbak? Moet het afval gescheiden worden? en in welke ruimte wordt er vaak een afvalbak gezocht?

  In eerste instantie zou je denken dat een afvalbak van vijftig liter ook prima geschikt is voor een kantoor van twee personen… Maar tegen de tijd dat de afvalbak vol is, is de stank ondraaglijk en heeft er zich in de ruimte een familie fruitvliegjes in verzameld! Heb je toch liever een grotere afvalbak, omdat je bijvoorbeeld niet te vaak van zak wilt wisselen? Houd dan je GFT gescheiden. Fruitvliegjes blijven weg en voor een ongewenste geur hoef je ook niet bang te zijn. 

  .

     Persoonlijk advies        Groot Assortiment         Snelle levering  

   


  Filters Close
  banner