Zoek

   Persoonlijk advies   024-3727292        Groot Assortiment         Snelle levering   

Versturen & Retourneren

Versturen

 

Wij versturen uw bestelling snel en goed verpakt. Daarnaast informeren wij u graag over de status van uw bestelling. Zodra uw bestelling is geplaatst op onze website ontvangt u per e-mail een orderbevestiging.

Indien mogelijk bezorgen wij uw producten persoonlijk door een van onze chauffeurs z.s.m. op pad te sturen, mocht dat niet haalbaar zijn zullen wij uw bestelling per DHL versturen zodat u snel aan de slag kunt.

Wilt u zelf de status van uw bestelling bekijken? Dat kan natuurlijk ook. Klik daarvoor op de link in uw orderbevestiging die per e-mail naar u is verstuurd. Heeft u andere vragen over uw bestelling of wilt u liever persoonlijk een van onze medewerkers spreken? Neem dan contact op via de onderstaande gegevens.

 

Retourneren

 

Bent u niet tevreden over uw aankoop? Of is u het product defect? Dat is natuurlijk erg vervelend om te horen, dus op de eerste plaats onze excuses. U kunt van ons verwachten dat wij het probleem snel voor u oplossen!

Indien uw product onaangebroken is kunt u deze binnen 14 dagen retourneren. Indien u uw geld terug krijgt zullen wij dat binnen 5 werkdagen op uw terugstorten. U kunt het product naar ons retour sturen op het onderstaande adres.

Mocht uw product onverwachts defect zijn zullen wij u z.s.m. voorzien van een werkend exemplaar, in de meeste gevallen hebben wij een nieuw werkend product op voorraad waardoor wij u snel kunnen helpen.

Heeft u vragen over onze retourservice? Twijfel dan niet en neem snel contact op met een van onze medewerkers

 

 

 

Avodesch B.V.

Bijsterhuizen 5012

6604LZ  Wijchen

Tel: 024-3727292

Fax: 024-3727293

E-mail: info@avodesch.nl

Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 8.00 - 17.00 uur.