Zoek

   Persoonlijk advies   024-3727292        Groot assortiment          Op voorraad is vandaag verstuurd   

Filters Close

Afdekmaterialen


Als groothandel bieden wij een breed assortiment aan folie en bakpapier om aan al jouw verpakkingsbehoeften te voldoen. Onze hoogwaardige afdekmaterialen zijn ontworpen om voedsel vers te houden, te beschermen tegen contaminatie en gemak te bieden in de keuken.

De folie is gemaakt van duurzame materialen en is verkrijgbaar in verschillende formaten en diktes. Het biedt een uitstekende bescherming tegen lucht, vocht en geuren, waardoor de versheid en kwaliteit van jouw producten behouden blijven. Of je nu voedsel wilt bewaren, maaltijden wilt verpakken voor afhaalmaaltijden of producten wilt beschermen tijdens transport, folie is de ideale oplossing. Daarnaast bieden we ook bakpapier van hoge kwaliteit aan. Ons bakpapier is antikleef, hittebestendig en perfect geschikt voor het bakken van allerlei lekkernijen. Het voorkomt dat voedsel aan de bakvorm blijft plakken en zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling tijdens het bakproces. Bovendien is ons bakpapier volledig recyclebaar, waardoor het een milieuvriendelijke keuze is.

Wij begrijpen dat kwaliteit en betrouwbaarheid essentieel zijn bij afdekmaterialen. Daarom streven we ernaar om producten van topkwaliteit aan te bieden die voldoen aan de behoeften van professionals in de voedselindustrie en huishoudens. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe onze afdekmaterialen kunnen bijdragen aan uw verpakkings- en kookervaring.

Afbeelding voor categorie PVC Folie

PVC Folie

Afbeelding voor categorie Aluminium Folie

Aluminium Folie

Afbeelding voor categorie Bakpapier

Bakpapier

Afbeelding voor categorie Dispensers

Dispensers

   Persoonlijk advies        Groot Assortiment         Snelle levering