Zoek

   Persoonlijk advies   024-3727292        Groot assortiment          Op voorraad is vandaag verstuurd   

De Avodesch Hygiënescan

Veel organisaties hebben hun beleid voor hygiene en infectiepreventie niet goed in orde. Een goede hygiene en infectiepreventie vraagt om een professioneel hygiene beleid. Hoe staat het ervoor in jouw organisatie en wat valt er te verbeteren? Ontdek het met onze hygienescan.

Direct aanvragen

Inzicht in verbetering

Zichtbaar en onzichtbaar vuil

Onze hygienescan brengt de zichtbare en onzichtbare hygiene en infectierisico’s in jouw organisatie in kaart. Daarnaast helpen we je met een opzetten en borgen van een duidelijk hygiene en infectiebeleid. Na onze hygienescan heb je een duidelijk beeld hoe jou organisatie ervoor staat en welke punten aandacht nodig hebben. Ook ontvang je van ons een uitgebreid adviesrapport inclusief conclusies en aanbevelingen. Daarnaast ondersteunen we je met instructievideo's, documentatie en andere handvatten om een veilige werkomgeving te creëren.Dummy

Een hygiëne scan, dat doe je zo.

Onze hygienescan brengt de zichtbare en onzichtbare hygiene en infectierisico’s in jouw organisatie in kaart. Daarnaast helpen we je met een opzetten en borgen van een duidelijk hygiene en infectiebeleid. Na onze hygienescan heb je een duidelijk beeld hoe jou organisatie ervoor staat en welke punten aandacht nodig hebben.

Bekijk video

Dummy

Jouw wensen

Elke organisatie heeft haar eigen wensen betreffende professionele schoonmaak. Zo geeft de ene organisatie voorkeur aan een dagelijkse reiniging en de ander aan periodiek. Ook luisteren we goed naar uw voorkeuren. Wilt u graag gebruik maken van CLP-vrije producten of is de organisatie circulair ingesteld ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Door naar uw wensen te luisteren zijn wij in staat een op maat gemaakt schoonmaakadvies op te leveren.

Het is onze verantwoordelijk zorg te dragen voor een schone, hygiënische en veilige werkplek. Met onze hygienescan brengen wij het zichtbare vuil zoals stof en aanslag en het onzichtbare vuil zoals virussen en bacteriën in beeld. Door een uitvoerige inventarisatie en observatie van elementen in een ruimte en daaropvolgend diverse metingen krijgt u een totaalbeeld van het hygiene niveau in uw organisatie.

"Het geheim van hygiëne is het bestrijden van zichtbaar én onzichtbaar vuil"

Observeren en inventariseren van zichtbaar vuil

Bij de uitvoering van de hygiëne scan geven we antwoord op twee vragen. Hebben we te maken met de aanwezigheid van zichtbaar vuil? En wat zijn hier dan de oorzaken van? We maken onderscheid in gehecht vuil, zoals vlekken en niet gehecht vuil, zoals stofvlokken. Daarnaast maken we een onderscheid in dagelijks vuil of cumulatief vuil. Ook brengen we de oorzaak van het aanwezige vuil in kaart. Is er sprake van methodefouten, is het vuil niet verwijderd of is er een andere oorzaak?.

De diepte scan is een aanvulling op de hygiëne scan. We meten en analyseren de aanwezigheid van organische materialen waaronder etensresten en bacteriële cellen en weerspiegelen dit aan de standaarden voor de ruimte. Ook brengen we met de dieptescan potentiële gevaren aan het licht. Denk bijvoorbeeld aan het risico op uitglijden na het moppen van de vloer. Met onze SLIP meter zijn we in staat het sliprisico in kaart te brengen
.

 

Dummy

"Hygiëne als duurzame verankering op hoog niveau van kwaliteit"

Vraag hier je hygiënescan aan

 

 

 

* verplichte velden