Zoek

   Persoonlijk advies   024-3727292        Groot assortiment          Op voorraad is vandaag verstuurd   

Filters Close

Telewassystemen

Complete Systemen

Prestaties op het allerhoogste niveau: Bespaar tijd en geld met de nieuwe generatie DI filters. Tijd is geld. Unger volgt deze oude regel en ondersteunt u bij beiden. Met de nieuwe HydroPower krijgt u de efficiëntie die u voor uw veeleisende werkzaamheden nodig heeft en ook verwacht. Met al onze innovatieve ideeën, die in deze nieuwe generatie DI-filters zitten, kunt u nu kosten en werktijd voor uw reinigingsopdrachten tot een minimum beperken.

Telescoopstelen

Is het hoog tijd om je ramen, rolluiken of zonnepanelen eens een goede poetsbeurt te geven? Vind je professionele ramenwassers te duur en zou je het liever gewoon zelf doen? Dan heeft Avodesch de ideale oplossing voor jou: een uitschuifbare telescoopsteel! Met een goede telescoopsteel kies je voor de veiligste en meest efficiënte manier om in de hoogte te reinigen. Een uitschuifbare telescoopsteel is een ingenieuze steel waarvan je de verschillende secties kan uitschuiven om zo de lengte aan te passen naar keuze. Op de steel kan je allerhande borstels en accessoires gebruiken naargelang wat of hoe je juist moet poetsen.

Borstels

De borstels zijn gemaakt van verschillende materialen en type borstelharen van de beste kwaliteit. Voor elke bezem worden de materialen gekozen die het beste aansluiten bij het doel ervan, zodat maximale duurzaamheid steeds gegarandeerd is. Alle borstels zijn tegelijk praktisch, aantrekkelijk en milieuvriendelijk. Bij de keuze van de materialen wordt steeds voorrang gegeven aan natuurlijke, duurzame en ruwe producten.

Afbeelding voor categorie Complete Systemen

Complete Systemen

Afbeelding voor categorie Telescoopstelen

Telescoopstelen

Afbeelding voor categorie Borstels

Borstels

Afbeelding voor categorie Telewas Onderdelen en Accessoires

Telewas Onderdelen en Accessoires

   Persoonlijk advies        Groot Assortiment         Snelle levering