Zoek

   Persoonlijk advies   024-3727292        Groot assortiment          Op voorraad is vandaag verstuurd   

Filters Close

Afvalgereedschap

In ons assortiment hebben wij verschillend afvalgereedschap. Afvalgrijpers of papierprikkers zijn nodig om afval op hygiënische wijze op te ruimen en zijn een ideaal hulpmiddel. Rondslingerend vuil wordt doelgericht van de vloer gegrepen en medewerkers hoeven niet te bukken en komen ook niet direct in aanraking met het vuil. 

Afvalgrijpers

Met een afvalgrijper gaat u het afval te lijf. Wanneer u afvalgrijpers en papierprikkers gebruikt, hoeft u zich niet te bukken, hoeft u geen afval aan te raken en heeft u geen last van vieze geurtjes direct voor uw neus. Afvalgrijpers of papierprikkers zijn belangrijke hulpmiddelen voor het opruimen van afval buitenshuis. Ze zorgen voor een schone omgeving, voor schone parken in de stad en voor opgeruimde pleinen voor openbare gebouwen en bedrijven.

Afvalgrijpers of papierprikkers zijn nodig om afval op hygiënische wijze op te ruimen en zijn een ideaal hulpmiddel. Rondslingerend vuil wordt doelgericht van de vloer gegrepen en medewerkers hoeven niet te bukken en komen ook niet direct in aanraking met het vuil. De afvalgrijpers zijn rug vriendelijk en ontlasten vooral bij regelmatig gebruik het personeel. Het bedrijfsterrein of schoolplein wordt in een mum van tijd opgeruimd en arbeidskrachten hebben tijd over voor andere taken.  

Papierprikkers

Professionele afvalverwijdering in buitenvoorzieningen en in gebouwen moet ergonomisch en uiterst hygiënisch verlopen. Afvalgrijpers en papierprikkers zijn het juiste gereedschap voor het oppakken en verzamelen van afval. Tevens de ergonomische oplossing voor het verwijderen van losse papiertjes, klein afval en blikjes van de grond.

Vloerschraper

Last van aangekoekt vuil op werkblad of vloer? Met een vloerschraper met RVS blad verwijdert u hardnekkig vuil snel & eenvoudig en bevordert zo het schoonmaakproces. Dit maakt de vloerschraper onmisbaar in vrijwel elke industrie!

 

Afbeelding voor categorie Afvalgrijpers

Afvalgrijpers

Afbeelding voor categorie Papierprikkers

Papierprikkers

Afbeelding voor categorie Vloerschrapers

Vloerschrapers

   Persoonlijk advies        Groot Assortiment         Snelle levering