Zoek
  • Persoonlijk advies
  • Groot assortiment met 5.000 producten
  • Bestel met een zakelijk account
  • Geopend tot 17.00 uur
banner

Handdoeken

Bij Avodesch helpen wij je graag met het kiezen van het juiste handdoeksysteem. Handdoeken worden vaak gebruikt in een sanitaire ruimte, maar andere plaatsen zoals klaslokalen of werkplaatsen zijn natuurlijk ook zeer geschikt. In het doolhof van handdroog systemen kun je uit duizend en één mogelijkheden kiezen. Voordat je de verschillende systemen met elkaar vergelijkt is het raadzaam om je eigen behoefte te bepalen. Indien je verantwoordelijk bent voor de sanitaire voorziening bij een benzinestation zoek je waarschijnlijk een robuuste "hufterproof" dispensers met een hoge capaciteit handdoeken, een hotelmanager hecht waarschijnlijk veel waarde aan prestige en conform en zal wellicht een andere keuze maken.

Wij hebben 12 bekende handdroogsystemen getest en benoemen alle voor- en nadelen. Welk handdoeksysteem is voor u het meest geschikt?

Er bestaat een uitgebreid assortiment aan papieren handdoekjes voor alle gangbare handdroog systemen en niet te vergeten de ouderwetse katoenen handdoekrollen. Het papier is leverbaar in verschillende kwaliteit niveaus: Basic, Comfort en Premium.

De voordelen van gevouwen handdoeken

Gevouwen handdoeken zijn er in diverse varianten, het voordeel van deze gevouwen handdoeken bevindt zich in het feit dat de gebruiker in principe maar 1 handdoek tegelijk kan pakken. Voor meer uitleg over de verschillende varianten klik hier.

Heb je meerdere dispensers nodig voor de handdoeken? Wij verstrekken veel dispensers in bruikleen, waardoor je geen kapitaal hoeft uit te geven aan de houders. Zelfs bij een eenvoudig product als handdoeken komt toch nog wat expertise kijken, wij begrijpen goed dat je wellicht nog vragen hebt. Neem daarom gerust contact op met ons deskundig personeel, zij helpen je graag verder. Bekijk hier de contact mogelijkheden.

Afbeelding voor categorie W-vouw handdoek

W-vouw handdoek

Afbeelding voor categorie Handdoekrol

Handdoekrol

Afbeelding voor categorie Interfold Handdoek

Interfold Handdoek

Afbeelding voor categorie Minifold Handdoek

Minifold Handdoek

Afbeelding voor categorie Multifold Handdoek

Multifold Handdoek

Afbeelding voor categorie C-Vouw Handdoek

C-Vouw Handdoek

Afbeelding voor categorie V-Vouw Handdoek

V-Vouw Handdoek

Afbeelding voor categorie Z-Vouw Handdoek

Z-Vouw Handdoek

Afbeelding voor categorie Handdoek Dispensers

Handdoek Dispensers

.

   Persoonlijk advies        Groot Assortiment         Snelle levering