telefoon  024 - 372 72 92
Zoek
Filters
Sluiten

Handdoeken

Bij Avodesch helpen wij u graag met het kiezen van het juiste handdoeksysteem voor uw toilet of sanitaire ruimte. In het doolhof van handdroogsystemen kunt u uit duizend en één mogelijkheden kiezen. Wij hebben 12 bekende handdroogsystemen getest en benoemen alle voor- en nadelen. Welk handdoeksysteem is voor u het meest geschikt?

Voordat u de verschillende systemen met elkaar vergelijkt is het raadzaam om uw eigen behoefte te bepalen. Indien u verantwoordelijk bent voor de sanitaire voorziening bij een benzinestation zoekt u waarschijnlijk een robuste "hufterproof" dispensers met een hoge capaciteit handdoeken, een hotelmanager hecht waarschijnlijk veel waarde aan prestige en conform en zal wellicht een andere keuze maken.

Er bestaat een uitgebreid assortiment aan papieren handdoekjes voor alle gangbare handdroogsystemen en niet te vergeten de ouderwetse katoenen handdoekrollen. Het papier is leverbaar in verschillende kwaliteit niveaus: Basis, Comfort en Premium.

Gevouwen handdoeken zijn er in diverse varianten, het voordeel van deze gevouwen handdoeken bevindt zich in het feit dat de gebruiker in principe maar 1 handdoek tegelijk kan pakken. Voor meer uitleg over de verschillende varianten klik hier.

Heeft u meerdere dispensers nodig voor de handdoeken? Wij verstrekken veel dispensers in bruikleen, waardoor u geen kapitaal hoeft uit te geven aan de houders. Zelfs bij een eenvoudig product als handdoeken komt toch nog wat expertise kijken, wij begrijpen goed dat u wellicht nog vragen heeft. Neem daarom gerust contact op met ons deskundig personeel, zij helpen u graag verder. Bekijk hier de contact mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW.

  Persoonlijk advies        8,9 Kiyoh klantbeoordelingen         Snelle levering