Zoek
Alle categorieën
  Menu Sluiten
            Moppen        Mopframes        Mopstelen        Mopwagens         Mopemmers         Mop persen         Dweilen       Toebehoren 

   

  Mopsystemen

  Moppen

  Wij hebben een ruim assortiment aan moppen. Onze moppen zijn afgewerkt met verschillende kleuren aan de bovenkant van de mop. Dit ondersteund het kleurgecodeerd reinigen optimaal. Voor ieder toepassingsgebied is er een passende kleur.

  Mopframes

  Stofwissers voor het verwijderen van stof op middelgrote tot grote vloeroppervlakken. Onze mopframes zijn van goede kwaliteit.

  Mopstelen

  De telescoopstelen zijn gemaakt van een hoogwaardige, dikwandige aluminium buis. De bovenste handgreep is uitgevoerd in een comfortabel aanvoelend anti-slip materiaal, waardoor de steel prettig in de hand ligt en ook tegen een gladde wand goed blijft staan. De onderste handgreep heeft een ergonomische vorm zodat hij goed in de vorm van de handpalm past.

  Mopwagens

  Om in uw behoefte te voorzien van mopwagens heeft Avodesch diverse modellen verkrijgbaar, geschikt voor zowel de strengenmop en het vlakmopsysteem. Stevige mopwagens van de merken Unger, Vileda en het merk Numatic.

  Mopemmers

  Wij beschikken tot verschillende emmers en zijn beschikbaar in meerdere kleuren. Ze beschikken tot een handvat en sommige beschikken ook tot een korf, wat het extra makkelijk maakt.  

  .

     Persoonlijk advies        Groot Assortiment         Snelle levering  

   


  Filters Close
  banner