Zoek

   Persoonlijk advies   024-3727292        Groot assortiment          Op voorraad is vandaag verstuurd   

Filters Close

Mopsystemen

Moppen

Wij hebben een ruim assortiment aan moppen. Onze moppen zijn afgewerkt met verschillende kleuren aan de bovenkant van de mop. Dit ondersteund het kleurgecodeerd reinigen optimaal. Voor ieder toepassingsgebied is er een passende kleur.

Mopframes

Stofwissers voor het verwijderen van stof op middelgrote tot grote vloeroppervlakken. Onze mopframes zijn van goede kwaliteit.

Mopstelen

De telescoopstelen zijn gemaakt van een hoogwaardige, dikwandige aluminium buis. De bovenste handgreep is uitgevoerd in een comfortabel aanvoelend anti-slip materiaal, waardoor de steel prettig in de hand ligt en ook tegen een gladde wand goed blijft staan. De onderste handgreep heeft een ergonomische vorm zodat hij goed in de vorm van de handpalm past.

Mopwagens

Om in uw behoefte te voorzien van mopwagens heeft Avodesch diverse modellen verkrijgbaar, geschikt voor zowel de strengenmop en het vlakmopsysteem. Stevige mopwagens van de merken Unger, Vileda en het merk Numatic.

Mopemmers

Wij beschikken tot verschillende emmers en zijn beschikbaar in meerdere kleuren. Ze beschikken tot een handvat en sommige beschikken ook tot een korf, wat het extra makkelijk maakt.  

Afbeelding voor categorie Moppen

Moppen

Afbeelding voor categorie Mopframes

Mopframes

Afbeelding voor categorie Mopstelen

Mopstelen

Afbeelding voor categorie Mopwagens

Mopwagens

Afbeelding voor categorie Mopemmers

Mopemmers

Afbeelding voor categorie Mop Persen

Mop Persen

Afbeelding voor categorie Dweilen

Dweilen

Afbeelding voor categorie Toebehoren

Toebehoren

   Persoonlijk advies        Groot Assortiment         Snelle levering