telefoon  024 - 372 72 92
Zoek
Filters
Sluiten
banner

Diversey

Toonaangevend

Diversey is een toonaangevend bedrijf dat wereldwijd innovatieve totaaloplossingen op het gebied van professionele reiniging en hygiëne aanbiedt. Het aanbod omvat totaaloplossingen voor alle professionele toepassingen, inclusief trainingen, logistiek en administratieve ondersteuning. De systemen zijn gericht op gebouwenonderhoud, professionele keukenhygiëne, machinale vaatwas, sanitairreiniging, textielverzorging, persoonlijke hygiëne en voedselveiligheid.

De klanten bevinden zich in alle marktsegmenten. Vanwege het internationale karakter kunnen zij voordelen bieden aan multinationals en nationale bedrijven, schoonmaakbedrijven, horecaondernemingen, gezondheidszorg, overheid, onderwijs, retail, petrol, hotelketens, brouwerijen, dranken- en zuivelindustrie, voedingsmiddelenindustrie, agricultuur, food service bedrijven en veel meer institutionele en industriële klanten.

Diversey stelt zich op als partner voor onze klanten. Zij luisteren naar uw wensen en nemen de tijd om uw specifieke behoeften op het gebied van reiniging en hygiëne goed te begrijpen en hierop in te spelen. Zij voelen ons verantwoordelijk voor de faciliteiten waar onze klanten zorg voor dragen, zodat deze altijd schoon, veilig en aantrekkelijk zijn. Meedenken en het continue aanbrengen van vernieuwingen die het leven en de business van onze klanten gemakkelijker en winstgevender maken is voor ons vanzelfsprekend. Zij werken met u samen om uw verwachtingen, én die van uw klanten, te overtreffen, elke dag, overal!

Voortdurend innoveren

Innovatie is een belangrijke pijler binnen de bedrijfsvoering.  Zij zijn voortdurend bezig om nieuwe, effectieve en efficiënte oplossingen te vinden die voldoen aan uw behoeften. In overeenstemming met deze toewijding introduceren zij elk jaar belangrijke innovaties. Een paar voorbeelden van baanbrekende producten zijn: Revoflow® en SmartDose TM/MC  doseersystemen, ProSpeed MT/MC vloerafwerkingsystemen, TASKI® schoonmaakmachines, Clax® efficiënte textielreinigingsprogramma en DryTech 5-baansmeermiddelen.
Samen met u willen we ons inzetten voor een schonere, gezonde toekomst.

 

Diversey Clax Elegant 20 ltr

Enzymatisch vloeibaar wasmiddel voor gekleurd en delicaat textiel.
€245,41

Diversey Clax Magic Protein 4x500 ml

Vlekkenverwijderaar - eiwitvlekken: bloed, voedsel en vet
€48,92

Diversey Clax Microwash forte 9 kg

Uitstekende wasresultaten en aantoonbare operationele besparingen.
€54,10

Diversey Oxivir Excel Wipe 12x100 stuks

Breed spectrum reiniging & desinfectie wipe voor medische materialen en -hulpmiddelen en niet poreuze medische oppervlakken.
€80,03

Diversey Soft Care Des E 6x800 ml

Handdesinfectiemiddel op basis van ethanol.
€80,03

Filter by:

Alles leeg maken
Min: €3,00 Max: €27556,00
3 27556