Zoek
Alle categorieën
  Menu Sluiten

  Numatic NX Pro Cordless
  Krachtige productiviteit 

  Het NX300 batterij pakket kan worden gebruikt in het groeiende Pro Cordless assortiment. NX300 Pro Cordless levert snoerloze prestaties op professioneel niveau voor een veelzijdig en groeiend assortiment. Overschakelen naar Pro Cordless verhoogt de productiviteit, bespaart tijd en geld.

  Bekijk producten Plan demonstratie

  TTB180-NX, compact en snoerloos

  De TTB1840-NX schrob-zuigmachine met accu is compact, draadloos en gemakkelijk schoon te maken met de prestaties van een veel grotere machine. De krachtige digitale motor in combinatie met de krachtige NX300 36V-batterijtechnologie zorgt keer op keer voor schone, droge vloeren. Met de reinigingsprestaties van een veel grotere machine is de TTB1840-NX ideaal voor het reinigen van kleinere ruimtes en grotere openbare ruimtes. Het slimme tankontwerp is compact en biedt de beste capaciteit in zijn klasse van 18 liter voor non-stop reiniging. Het centrifugaal waterafgiftesysteem zorgt voor een gelijkmatige verdeling over de borstel of pad voor optimale reinigingsresultaten. Het ontwerp van het Serilor®-achterblad bevat twee lagen voor maximaal reinigingscontact, waardoor een droge, streeploze vloer achterblijft. 

  Aan de slag in enkele minuten

  De TTB1840-NX is eenvoudig in te stellen en gebruiksvriendelijk voor elke schoonmaker. Een volledig verstelbare handgreep zorgt voor de ideale werkhouding, terwijl het opvouwbare ontwerp perfect is voor gemakkelijk transport en opslag. Pads en borstels kunnen snel met één hand worden verwisseld zonder gereedschap en zonder gedoe.

  .

  Schone, droge, veilige & streeploze vloeren

  Een krachtige digitale motor en een nauwkeurig ontworpen zuigmond zorgen voor droge en streeploze vloeren. Met een breed scala aan gemakkelijk te monteren borstels en pads - allemaal voorzien van een 360° watertoevoer voor uniforme vloeistofafgifte - levert de TTB1840-NX consistente, snelle en hoogwaardige reinigingsresultaten, waar ze ook nodig zijn.  Bekijk TTB1840-NX Plan demonstratie   RSB150-NX, langere werktijd, meer vermogen

  Uitgerust met onze nieuwe NX300 36V batterijtechnologie en 350W digitale borstelloze motor, is de RSB150 ontworpen om onze krachtigste snoerloze reiniging tot nu toe te leveren. De RSB150 levert tot 80 minuten snoerloze vrijheid, 40% meer luchtstroom en zuigkracht en maximaal gebruikerscomfort en biedt een optimale reinigingsproductiviteit met krachtige en professionele reinigingsresultaten.   Optimaal gebruikscomfort

  Het nieuwe slanke en ergonomische ontwerp biedt veel draagcomfort. Het harnas is ademend, verstelbaar, corrigeert de houding en heeft een heupriem waarin de meest gebruikte accessoires meegenomen kunnen worden. De geïntrigeerde handbediening biedt de RSB150 optimaal gebruikscomfort.

  .

  Toonaangevende 80 minuten consistente, krachtige reinigings-prestaties

  Moeilijk te bereiken wordt gemakkelijk schoon te maken. Een absolute aanrader voor schoonmaak in besloten ruimtes, zoals bioscopen, theaters, bussen, treinen en vliegtuigen. Het slanke, compacte ontwerp biedt de gebruiker bewegingsvrijheid in de krapste ruimtes.  Bekijk RSB150-NX Plan demonstratie
  NBV190-NX, langere werktijd en meer power

  Er zijn vele locaties waar snoerloos schoonmaken de meest simpele oplossing is in moeilijke omstandigheden. U voorkomt discussies over veiligheid van aanwezig publiek door losliggende snoeren en u voldoet aan de veiligheidseisen bij bijvoorbeeld het schoonmaken van vliegtuigen. Uitgerust met onze nieuwe NX300 36V batterijtechnologie en 350W digitale borstelloze motor, zijn onze Pro snoerloze stofzuigers ontworpen om onze krachtigste snoerloze reiniging tot nu toe te leveren. Tot 80 minuten snoerloze vrijheid en 40% meer luchtstroom en zuigkracht, voor een optimale reinigingsproductiviteit met krachtige en professionele reinigingsresultaten.


  Krachtige digitale motor

  De speciaal ontwikkelde digitale motor voor de NX300 Pro Cordless-serie levert een grotere luchtstroom en energie-efficiëntie, waardoor gebruikers betere reinigingsprestaties en langere looptijden krijgen.

  .

  Werk langer door

  Het externe NX-snellaadstation laadt de batterij in slechts 1 uur op tot 80%. De eenvoudige bediening van de machine zorgt voor onmiddellijke aan / uit-bediening om maximaal vermogen te besparen. Een eenvoudige LCD-indicator voor het opladen van de batterij geeft precies aan hoeveel lading er nog over is.  Bekijk NBV190-NX Plan demonstratie  NX300: One Fits

  All Connectivity

  Het NX300 batterijpakket kan in het gehele snel groeiende Pro Cordless assortiment gebruikt worden. Pro Cordless biedt gemak, veiligheid en kracht.

  Dankzij één accu en oplaadsysteem heeft de gebruiker minder onderhoud en kosten.

  Vraag hier vrijblijvend een demonstratie aan

  * verplichte velden
  Ik wil meer informatie over Numatic