Zoek
Alle categorieën
  Menu Sluiten
             Desinfectiemiddelen      Desinfectiedoekjes      Ecodos Easy        Corona overzicht 

   

  Wecoline Clean n Easy Desinfectie Foamspray 750 ml

  Fabrikant: Wecoline
  • Inhoud: 750 milliliter
  • Ph waarde: 2,5
  • Toelatingsnummer: 15579N

  Artikelnummer: 02036094
  €10,43
  i h
  Leverdatum: Direct leverbaar

  Wecoline Clean ‘n Easy Desinfectie Foamspray

  De desinfectie foamspray bevat een formule op basis van 2,5% waterstofperoxide en 2,5% melkzuur. Dit middel doodt virussen, bacteriën en gisten binnen 1 minuut en schimmels binnen 2 minuten.

  De foamspray werkt optimaal in combinatie met de Clean ’n Easy microvezeldoek op rol. Het werken met schone materialen maakt de kans op kruisbesmetting nihil.

  De formule op basis van waterstofperoxide en melkzuur is biologisch afbreekbaar en maakt naspoelen overbodig. Het laat geen actieve residuen achter, het actieve ingrediënt valt uiteen in water en zuurstof. Het product is veilig voor transport en opslag.
  Effectief inzetbaar in de zorgsector als ook in de voedselverwerkende industrie.

  Gebruik Biociden veilig! Lees voor gebruik eerst het etiket en de productinformatie!

  Toelatingsnummer: 15579N

  Toegelaten voor

  • PT02 - Toepassing 1: Desinfecterende middelen voor privé-gebruik en voor de openbare gezondheidszorg, alsmede andere desinfectantia - Toegelaten gebruik: Ter bestrijding van bacteriën (exclusief Mycobacteriën en bacteriesporen), gisten, schimmels en virussen op oppervlakken in ruimten bestemd voor het verblijf van mensen, inclusief oppervlakken en voorwerpen in ziekenhuizen en overige instellingen voor de gezondheidszorg.
  • PT03 - Toepassing 2: Biociden voor veterinaire hygiëne-doeleinden Toegelaten gebruik: Ter bestrijding van bacteriën (exclusief Mycobacteriën en bacteriesporen), gisten, schimmels en virussen op oppervlakken en voorwerpen in dierverblijfplaatsen en bijbehorende ruimten, inclusief transportmiddelen voor dieren.
  • PT04 - Toepassing 3: Ontsmettingsmiddelen voor gebruik in de sector voeding en diervoeders - Toegelaten gebruik: Ter bestrijding van bacteriën (exclusief Mycobacteriën en bacteriesporen), gisten, schimmels en virussen op oppervlakken en apparatuur op plaatsen waar eet- en drinkwaren worden bereid, behandeld en bewaard, exclusief melkwinningsapparatuur op de boerderij

   

  Gedesinfecteerd in een handomdraai!

  Product labels