Zoek
Alle categorieën
  Menu Sluiten

  Numatic Schrob-/Zuigmachine TTB1840 NX

  Fabrikant: Numatic
  • Inhoud: 18 liter
  • Werkbreedte: 40 centimeter
  Artikelnummer: 912783
  Doos inhoud: 1 stuk
  GTIN barcode: 5028965815854
  Beschikbaarheid: Direct leverbaar
  €3230,00
  €2599,83
  i h

  Numatic Schrob-/Zuigmachine TTB1840 NX

  De TTB1840-NX schrob-zuigmachine met accu is compact, draadloos en gemakkelijk schoon te maken met de prestaties van een veel grotere machine. De krachtige digitale motor in combinatie met de krachtige NX300 36V-batterijtechnologie zorgt keer op keer voor schone, droge vloeren. Met de reinigingsprestaties van een veel grotere machine is de TTB1840-NX ideaal voor het reinigen van kleinere ruimtes en grotere openbare ruimtes. Het slimme tankontwerp is compact en biedt de beste capaciteit in zijn klasse van 18 liter voor non-stop reiniging. Het centrifugaal waterafgiftesysteem zorgt voor een gelijkmatige verdeling over de borstel of pad voor optimale reinigingsresultaten. Het ontwerp van het Serilor®-achterblad bevat twee lagen voor maximaal reinigingscontact, waardoor een droge, streeploze vloer achterblijft.

  Aan de slag in enkele minuten

  De TTB1840-NX is eenvoudig in te stellen en gebruiksvriendelijk voor elke schoonmaker. Een volledig verstelbare handgreep zorgt voor de ideale werkhouding, terwijl het opvouwbare ontwerp perfect is voor gemakkelijk transport en opslag. Pads en borstels kunnen snel met één hand worden verwisseld zonder gereedschap en zonder gedoe.

  Schone, droge, veilige & streeploze vloeren

  Een krachtige digitale motor en een nauwkeurig ontworpen zuigmond zorgen voor droge en streeploze vloeren. Met een breed scala aan gemakkelijk te monteren borstels en pads - allemaal voorzien van een 360° watertoevoer voor uniforme vloeistofafgifte - levert de TTB1840-NX consistente, snelle en hoogwaardige reinigingsresultaten, waar ze ook nodig zijn.

  Maximale prestaties, minimaal water

  Een consistente waterstroom naar de vloer is de sleutel om hardnekkig vuil te verwijderen en een vlekkeloos schone vloer achter te laten. Het centrifugale watersysteem van de TTB1840-NX zorgt voor een gelijkmatige verdeling over de borstel of pad, wat zorgt voor reinigingsprestaties en tegelijkertijd water bespaart.

  Veiliger schoonmaken

  Zonder kabel minimaliseert u het risico van uitglijden, struikelen en vallen voor de schoonmaker en het publiek. Ideaal voor dagelijkse schoonmaak en openbare ruimtes met veel bezoekers, zoals winkels en het openbaar vervoer.

  Let op!

  Deze machine is inclusief een Numatic NX300 Batterij Lithium-ion, een Numatic NX300 Batterijlader en een schrobborstel. Extra batterijen zijn los bij te bestellen.

   

   

  Product labels