Zoek
Alle categorieën
    Menu Sluiten
              Traditionele stofzuigers        Industriestofzuigers        Borstelstofzuigers        Zuigmonden        Slangen & Zuigbuizen        Stofzuigerzakken       

     

    Numatic Industriestofzuiger NED900A

    Fabrikant: Numatic
    • Kabellengte:
    • Inhoud: 40 liter
    Artikelnummer: 905526
    Beschikbaarheid: Leverbaar binnen 5 werkdagen
    €1354,59
    i h

    Numatic Industriestofzuiger NDD900A

    De NED 900-serie vormt een compleet nieuwe standaard op het gebied van ontwerp en constructie van industriële stofzuigers, ontworpen door professionals om hoge prestaties te koppelen aan betrouwbaarheid en lange levensduur. De prestaties worden verzorgd door de ‘Twinflo’-motoren. De NED machines worden standaard geleverd met een ‘microtex’ combifiltersysteem, uitgebreid met de zeer grote microflo-finedust filterzakken. De led-indicator op de motorkop geeft aan wanneer de luchtverplaatsing onder het vereiste niveau komt (volle stofzak of verstopping). De robuuste ketel is een klassieke constructie van structofoam.

    De lamellen aan de binnenzijde zorgen ervoor, dat de filterzak niet aan de wand kan plakken en garanderen een goede luchtverplaatsing in de ketel. De zeer grote achterwielen en zware zwenkwielen aan de voorzijde zorgen voor uitstekende mobiliteit en vervoer, zelfs in de meest veeleisende omgeving. De resultaten van deze fijnstof stofzuiger zijn verbluffend.

    De testrapporten van TNO geven dit ook aan. Op de website van TNO Bouw kunt u de resultaten en testomstandigheden verder lezen. 

    De A-versie staat voor een ingebouwd stopcontact met inschakelautomaat, waardoor met aangesloten gereedschap de stofzuiger in- en uitgeschakeld kan worden.

    Product labels