Zoek
Alle categorieën
  Menu Sluiten
            Waterzuigers        Waterzuigmonden        Slangen & Buizen        Schrob/ Zuigmachines        Schrob/ Zuigpadhouders        Schrob/ Zuigmonden        Eenschijfsmachines        Pads       

   

  Pad 16"/40,6 cm Bruin

  Fabrikant: Wecoline
  Artikelnummer: 20000216
  Beschikbaarheid: Leverbaar binnen 5 werkdagen
  €6,50
  i h

  Strip Pad Bruin

  De bruine strip pad is ontworpen voor middelzware strip taken. Te gebruiken, in combinatie met een oplosmiddel op waterbasis, voor het verwijderen van een versleten en sterk vervuilde waslaag of vergelijkbare vloerafwerking. In combinatie met een daarvoor geschikt schoonmaakmiddel kan de bruine strip pad ook gebruikt worden voor het schoonmaken van sterk vervuilde vloeren met een hard oppervlak, zoals beton. Voor gebruik op een standaard vloerreinigingsmachine of schrobautomaat. Ideaal voor machines met snelheden tot 350 toeren.

  • De bruine strip pad is samengesteld uit polyester vezels en synthetische lijmen, die niet merkbaar worden beïnvloed door water en de schoonmaakmiddelen die bij het normale vloeronderhoud gebruikt worden. De schuurkorrels in dit product zijn synthetisch. De pad is ontworpen voor gebruik aan beide zijden.
  Product labels