Zoek
Alle categorieën
  Menu Sluiten

  i-vac 4B Move

  • Kabellengte: n.v.t. / i-power 14
  • Inhoud: 4 liter
  • Filter: Standaard / HEPA* / ULPA*
  Artikelnummer: IME.I-V.0000B
  *
  *
  Beschikbaarheid: Leverbaar binnen 5 werkdagen
  €403,11
  i h

  .

  Persoonlijk advies 

  Groot assortiment met 5.000 producten

  Snelle levering

   Bestel met een zakelijk account 

  Geopend tot 17.00 uur 

  .

  i-vac 4B Move

  Laat u niet beperken door het snoer van uw stofzuiger. Draag de draadloze, lichtgewicht i-vac 4B Move op uw rug. Zodat u met maximale mobiliteit kunt bewegen en efficiënt kunt werken. Met de rugstofzuiger reinigt u meer dan twee keer zo veel vloeroppervlakte als met een gewone stofzuiger. Bovendien is hij ergonomischer ontworpen. De i-vac 4B Move betekent een enorme verbetering van de manier waarop u werkt en biedt u de mogelijkheid om niet alleen beter schoon te maken, maar ook schoner, sneller en veiliger

  Afstandsbediening met aan-uitschakelaar

  Door de afstandsbediening met aan-uitschakelaar aan uw riem te bevestigen, kunt u de machine gemakkelijk aan en uit zetten.

  Werkt op i-power-batterijen

  -power-batterijen zijn uitwisselbaar met al onze machines die op batterijen werken en kunnen binnen enkele seconden worden omgeruild. Kies uit twee typen batterijen: i-power 9 en i-power 14.

  Gemakkelijk meenemen

  De draadloze i-vac 4B Move is een lichte rugstofzuiger die u meer bewegingsvrijheid geeft, vooral in kleine ruimtes. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over lastig begaanbare ruimtes met drempels, trappen en andere obstakels.

  i-vac a la carte

  De filtratie op deze machine is te upgraden van standaard, naar HEPA, naar ULPA. Beschikbaar in private label voor onze klanten in 20 en 100 batches. Pas uw machines aan met uw eigen naam en logo om uw bedrijfs- / bedrijfsimago te projecteren.

  * De filtratie op deze machine kan opgewaardeerd worden van standaard naar HEPA en ULPA.

   

  Product labels