Zoek
Alle categorieën
  Menu Sluiten

  i-protect HWC 5 Liter

  Artikelnummer: K.2.I-P.N5.5000
  Beschikbaarheid: Leverbaar binnen 5 werkdagen
  €27,30
  i h

  Veelgestelde i-Mop vragen

  Bekijk of de batterijen goed zijn opgeladen. Laad eventueel de batterijen opnieuw op en controleer daarbij of de stopcontacten (bijvoorbeeld 's nachts) wel stroom geven. Indien deze procedure niet helpt hebben de batterijen hun maximale laadcycli bereikt en zijn de batterijen versleten. Als het probleem niet verholpen is neem dan contact op met onze klantenservice voor een onderhoudsbeurt, maar voor een correcte meting, zorg dat de machine de avond voordien aan de lader hangt tot de komst van de monteur.

  Volg de zuigcircuit van tank tot zuigmond. Controleer of de vuilwatertank niet vol is en of de vlotter de ingang van de zuigmotor niet blokkeert. Kijk na of de afsluitrubber van het deksel van tank niet versleten of beschadigd is. De afsluitdop moet de aflaatdarm van de vuilwatertank indien aanwezig goed afsluiten. Check de zuigdarm op beschadiging en scheurtjes, de correcte aansluiting aan zowel tank- als zuigmondzijde en op verstopping in de zuigslang. Ontkoppel de zuigmond en controleer of de zuigingang niet verstopt is. Controleer de zuigrubbers van de zuigmond, draai ze om indien mogelijk of vervang de rubbers. Tot slot controleer de positie van de zuigmond en zonodig afstellen indien mogelijk.

  Volg het circuit van de watertoevoer. Controleer of er nog voldoende zuiver water in de properwatertank aanwezig is. Vul desnoods bij en maak tevens de vuilwatertank leeg indien er reeds water aanwezig is. Zorg ervoor dat de toevoerfunctie aan staat de mechanische toevoerkraan open staat. Kijk de toevoerfilter na op residuen en reinig zonodig onder stromend water en plaats de filter terug op zijn plaats. Als het probleem niet verholpen is neem dan contact op met onze klantenservice voor een onderhoudsbeurt.

  Controleer of het contact (met sleutel) aan staat. Check vervolgens of de noodknop indien aanwezig niet is ingedrukt. Bekijk vervolgens of de batterijen goed zijn opgeladen en aangesloten. Laad eventueel de batterijen opnieuw op en controleer daarbij of de stopcontacten (bijvoorbeeld 's nachts) wel stroom geven. Controleer of er automatische zekeringen niet gesprongen zijn. Wacht 10 minuten en druk de zekering in. Als het probleem niet verholpen is neem dan contact op met onze klantenservice voor een onderhoudsbeurt.

  Volg het circuit van de watertoevoer. Controleer of er nog voldoende zuiver water in de properwatertank aanwezig is. Vul desnoods bij en maak tevens de vuilwatertank leeg indien er reeds water aanwezig is. Zorg ervoor dat de toevoerfunctie aan staat de mechanische toevoerkraan open staat. Kijk de toevoerfilter na op residuen en reinig zonodig onder stromend water en plaats de filter terug op zijn plaats. Als het probleem niet verholpen is neem dan contact op met onze klantenservice voor een onderhoudsbeurt.

  Controleer of het toestel voldoende water geeft. Kijk na of de zuigmond correct is aangesloten op de voorziene steun en of de zuigslang goed is aangesloten. Check de zuigrubbers of ze in goede staat zijn, draai ze zonodig om of vervang ze. Voor toestellen voorzien van een zuigmondregeling kan de hoek van de zuigmond/vloer aangepast worden. Laat de zuigmond aan de uiteinden water achter, kantel via de regelvijs de zuigmond naar voor volgens de rijrichting. Blijft er een spoor water in t.h.v. het midden van de zuigmond, kantel via dezelfde regelvijs naar achter. Na elke regeling het toestel op lage snelheid enkele centimeters voortwaarts verplaatsen en controleren of de zuigrubbers over de hele lengte de vloer raken. De rubbers moeten in hoogte licht gebogen staan.

  Mogelijk werd langdurig teveel reiniginsmiddel gebruikt waardoor de vloer oververzadigd geraakt van zeepresiduen. Reinig enkele malen enkel met zuiver water. Zonodig reinig met de aanbevolen dosering Probio zodat de oude zeeplaag wordt opgelost. Reinig nadien met de aanbevolen dosering en detergent.

  Indien de vuilwatertank niet grondig wordt gereinigd en/of verlucht na elk gebruik, ontstaan er bacteriën in de tank die een onaangename geur verspreiden. Voeg in de vuilwatertank de maximale dosering Probio in functie van de maximale capaciteit van de vuilwatertank. Voeg zuiver water tot de maximaal toegelaten volume van de tank zodat water en product zich goed vermengen. Laat het mengsel een 20-tal minuten inwerken en ledig de tank (via de voorziene aflaatdarm). Herhaal zonodig.

  Product labels