Zoek
Alle categorieën
  Menu Sluiten

  i-mop XL Pro

  • Capaciteit: 1.000 / 1300 m2 per uur
  • Werkbreedte: 46 centimeter
  • Voedingsbron: i-power 9 - i-power 14
  Artikelnummer: K.1.IMOPXLU.FCT.X
  Doos inhoud: 1 stuks
  *
  *
  Beschikbaarheid: Direct leverbaar
  €2897,64
  i h

  i-Mop XL Pro

  Als eerste in zijn soort lost de i-mop de problemen van vloerreinigingssystemen op door de flexibiliteit van een vloermop te combineren met de kracht en de snelheid van industriële schrobzuigmachines. We ontdekten dat de meeste ruimtes nog altijd met dweil en emmer worden schoongemaakt, omdat andere vloermachines gewoon niet flexibel genoeg zijn voor de meeste ruimtes. De i-mop maakt het mogelijk om elk oppervlak schoon te maken en biedt zowel bewegingsvrijheid als groot gebruiksgemak. Zonder grenzen of beperkingen. Deze machine is niet simpelweg ontworpen om schoon te maken, maar is ontworpen voor de schoonmaker.

  Wanneer u op zoekt bent naar de meest efficiënte schrobzuigmachine, dan is de i-mop XL de beste keuze die u kunt maken. De i-mop XL is een zeer handige, gebruiksvriendelijke en compacte schrobzuigmachine welke grondig schoonmaakt zonder dat u chemie hoeft te gebruiken. Door het gebruik van de i-mop XL kunt u snel en duurzaam schoonmaken, waardoor u direct een bijdrage levert aan het milieu. De i-mop XL is voorzien van een schrobzuigervoet met twee super snelle borstels, welke de vloeren grondig schrobben. Daarnaast bent u snel klaar door de werkbreedte van 46 cm, die een ongeëvenaarde wendbaarheid biedt. Dankzij de twee tegen elkaar in draaiende borstels kunt u de machine soepel bedienen, zelfs met één hand. Maakt rond en onder objecten schoon, net als een dweil maar dan sneller en grondiger!

  De nieuwe innovatie i-mop XL is een perfecte oplossing voor bedrijven waar efficiënt schoonmaken het doel is! De i-mop XL schrobzuigmachine is door zijn eenvoud makkelijk op te nemen in het HACCP programma, doordat de i-mop uitbereid kan worden met verschillende kleuren borstels en solutiontanks. Geen snoeren waar u over struikelt of die in de war raken, gewoon aanzetten en aan de slag gaan. 

  Voor het gebruik van de i-mop XL heeft u de i-power accu's nodig. Deze batterijsystemen zijn snel op te laden en gaan een lange tijd mee. Alle producten voor de verschillende i-mops zijn verkrijgbaar in onze webshop. De i-power 9 accu heeft een capaciteit van 24 V 8.8 Ah en de krachtige de i-power 14 accu 25.2 V 14 Ah. De opladers voor deze accu's zijn uit de i-charge serie, waarvan twee varianten zijn. De i-charge 2 is een standaard oplader voor alle type i-power accu's in tegenstelling tot de i-charge 9 super oplader die 2x sneller kan opladen waardoor u de gehele dag aan de slag kan.

  Een schrobzuigmachine met de flexibiliteit van een vlakmop

  Product labels