Zoek
Alle categorieën
  Menu Sluiten
                i-mop        i-vac        i-scrub        i-gum        i-land        i-wash        i-fibre         i-light         i-protect         i-power         i-air                                                                 Alles van i-team   

   

  i-mop Lite

  • Capaciteit: 1.000 m2 per uur
  • Werkbreedte: 37 centimeter
  • Voedingsbron: 1 pack (20 cellen)
  Artikelnummer: IMOPLT.FCT.X
  Doos inhoud: 1 stuk
  GTIN barcode: 8720053256439
  Beschikbaarheid: Leverbaar binnen 5 werkdagen
  €2590,00
  i h

  i-mop® Lite

  De i-mop® Lite is lichter dan de i-mop XL en is daarmee de kleinste en lichtste machine in de hele i-mop-reeks. Met deze uitbreiding op de huidige reeks i-mops biedt i-team een uiterst wendbaar en draagbaar hulpmiddel dat perfect is voor mobiele reiniging.

  De i-mop Lite® kan nog kleinere plekjes bereiken dan zijn grotere broer, de i-mop XL®. Van het verbeterde bedieningspaneel tot het nieuwe overloopbeschermingsmechanisme: alles is ontworpen voor nog meer gebruiksvriendelijkheid.

  Met deze nieuwe collega kunt u de schoonmaak pas echt goed aanpakken!

  Dankzij het unieke, rechtopstaande ontwerp van de imop Lite rust er meer gewicht op de borstels. In combinatie met de krachtige, door batterijen aangedreven motor, die een nog hogere borstelsnelheid heeft dan die van zijn grote broers, resulteert dat in meer reinigingskracht dan elke autoscrubber in zijn klasse.

  Een schrobzuigmachine met de flexibiliteit van een dweil 

  Ongelooflijk wendbaar
  • Met gemak rond krappe hoekjes
  • Door de kleine draaicirkel kunt u nu plekken bereiken waar schrobmachines niet bij kunnen 

  Extreme mobiliteit

  • Dankzij de lage voet kunt u ook onder kasten en richels schoonmaken
  • De borstels reinigen tot aan de rand
  • Reinigt kleine, besloten ruimtes
  • Door het zeer lichte gewicht kunt u op meerdere niveaus werken

  Voor droge en veilige vloeren

  Dweilen met vuil water en gladde vloeren behoren tot het verleden. De geavanceerde zuigtechnologie van de i-mop verwijdert vrijwel alle reinigingsoplossing en eventuele andere vloeistoffen van de vloer. Het resultaat is een droge vloer waar u bijna onmiddellijk weer veilig op kunt lopen.

  Omdat de i-mop aanzienlijk minder water en chemicaliën gebruikt, is dit bovendien de milieuvriendelijke manier om schoon te maken.

   

   
   
  Product labels