Zoek
Alle categorieën
  Menu Sluiten

  i-vac 9B

  • Kabellengte: n.v.t. / i-power 14
  • Inhoud: 9 liter
  • Filter: Standaard / HEPA* / ULPA*
  Artikelnummer: C9B.I-V.0000B
  Doos inhoud: 1 stuks
  Beschikbaarheid: Leverbaar binnen 5 werkdagen
  €425,25
  i h

  i-vac 9B

  De verrassende i-vac 9B heeft dankzij zijn bewezen mobiliteit, design en kracht een uitstekende naam in de schoonmaakwereld opgebouwd. De machine werkt op i-power 9 of 14-batterijen, die garant staan voor een langere gebruiksduur dan andere snoerloze machines!

  i-power 14-batterijen

  De i-vac 30UR kan volledig platgelegd worden. Hierdoor kunt u bij al die moeilijk bereikbare plekken onder meubels, bureaus, apparatuur en vele andere obstakels..

  Eenvoudige reparatie en vervanging

  Het systeem met twee batterijhouders biedt een flexibele gebruiksduur van 40 minuten op 1 i-power 14-batterij of 80 minuten op 2 i-power 14-batterijen. Hierdoor zit u niet meer vast aan snoer of stopcontact!

  Sneller opladen

  De i-power batterijen kunnen nu opgeladen worden met de nieuwe i-charge 9 lader. Deze laadt batterijen nog sneller op, zodat u altijd verder kunt.

  Slimme lader

  Het batterijbeheersysteem kan zichzelf nooit overbelasten waardoor een maximale levensduur is gegarandeerd. Een geïntegreerde indicator geeft het oplaadpercentage aan

  Optionele i-brush

  Dit extra vloerhulpstuk reinigt grondig het gehele tapijten verwijdert gelijktijdig vuil en stof van het oppervlak. Hij wordt aangedreven door de batterij.

  Krachtige motor

  De krachtige motor realiseert circa 80% van het zuigvermogen van stofzuigers met een vast snoer. In tegenstelling tot deze stofzuigers is de i-vac 9B echter niet gebonden aan één plaats.

  i-vac a la carte

  Verkrijgbaar onder de eigen merknaam van klanten in partijen van 36 en 108 stuks. Geef uw machines uw eigen merknamen en logo’s en waarborg zo de identiteit en het imago van uw bedrijf.

  * De filtratie op deze machine kan opgewaardeerd worden van standaard naar HEPA en ULPA.

   

  Product labels