Zoek
Alle categorieën
  Menu Sluiten

  i-vac 5B

  • Kabellengte: n.v.t. / i-power 14
  • Inhoud: 5 liter
  • Filter: Standaard
  Artikelnummer: C5B.I-V.0000B
  Doos inhoud: 1 stuks
  *
  *
  Beschikbaarheid: Leverbaar binnen 5 werkdagen
  €342,50
  i h

  i-vac 5B

  De i-vac 5B is een echte krachtpatser die elke klus klaart. Deze verrassende machine heeft dankzij zijn bewezen mobiliteit, design en kracht een uitstekende naam in de schoonmaakwereld opgebouwd. De i-vac 5B is ideaal voor kantoren, tapijtreiniging, huishoudelijk gebruik, opbergkasten, kledingkasten en nog veel meer.

  Behuizing & meer

  De eivormige behuizing is ideaal voor werkzaamheden in kleine ruimten en om dicht tegen het lichaam te dragen. Uitgerust met een verlichte aan/uitschakelaar, zodat u bij stroomstoring of andere technische problemen eenvoudig per telefoon een storingsmelding kunt doen. Het netsnoer is afneembaar..

  Zak met afsluiting

  De vuilniszak heeft een inhoud van 5 liter en is voorzien van een afsluiting waardoor er geen stof vrij kan komen als u de zak eruit haalt. Er is keuze uit een papieren zak en een microvezelzak.

  Geïntegreerde hulpstukken

  Alle meegeleverde accessoires en benodigde hulpmiddelen kunnen op de machine opgeborgen worden.

  Optimale mobiliteit

  Dankzij de stevige energonomische handgreep krijgt u een bewegingsvrijheid die u nog niet eerder ervaren hebt. De i-vac 5B gaat waarheen u gaat!

  Driedelige buis en flexibele slang

  De dubbele extrusie creëert extra stabiliteit aan beide uiteinden, omdat deze het meest belast worden.

  i-brush

  Uw werkzaamheden vragen om wat extra vermogen? Dankzij de ronddraaiende borstels in de krachtige zuigmond zijn vuil en stof in een oogwenk verdwenen.

  Product labels