Zoek
Alle categorieën
  Menu Sluiten

  i-vac 5

  • Kabellengte: 8 meter
  • Inhoud: 5 liter
  • Filter: Standaard
  Artikelnummer: C05.I-V.1115C
  Doos inhoud: 1 stuks
  Beschikbaarheid: Leverbaar binnen 5 werkdagen
  €198,28
  i h

  i-vac 5

  De i-vac 5 is een echte krachtpatser die elke klus klaart. Deze verrassende machine heeft dankzij zijn bewezen mobiliteit, design en kracht een uitstekende naam in de schoonmaakwereld opgebouwd. De i-vac 5 is ideaal voor kantoren, tapijtreiniging, huishoudelijk gebruik, opbergkasten, kledingkasten en nog veel meer.

  Behuizing & meer

  De eivormige behuizing is ideaal voor werkzaamheden in kleine ruimten en om dicht tegen het lichaam te dragen. Uitgerust met een verlichte aan/uitschakelaar, zodat u bij stroomstoring of andere technische problemen eenvoudig per telefoon een storingsmelding kunt doen. Het netsnoer is afneembaar..

  Driedelige buis en flexibele slang

  De dubbele extrusie creëert extra stabiliteit aan beide uiteinden, omdat deze het meest belast worden.

  Zak met afsluiting

  De vuilniszak heeft een inhoud van 5 liter en is voorzien van een afsluiting waardoor er geen stof vrij kan komen als u de zak eruit haalt. Er is keuze uit een papieren zak en een microvezelzak.

  Geïntegreerde hulpstukken

  Alle meegeleverde accessoires en benodigde hulpmiddelen kunnen op de machine opgeborgen worden.

  Optimale mobiliteit

  Dankzij de stevige en ergonomische handgreep krijgt u een bewegingsvrijheid die u nog niet eerder ervaren hebt. De i-vac 5 gaat waarheen u gaat!

  De perfecte hulpstukken

  Met de i-vac 5 haalt u het maximale uit elke reinigingsklus. De i-vac 5 heeft een uitgebreide hoeveelheid hulpstukken voor verschillende vloertypen, moeilijk bereikbare plekken en voor het reinigen van bekleding.

  i-vac a la carte

  Vraag om de opties à la carte. Verkrijgbaar onder de eigen merknaam van klanten in partijen van 36 en 108 stuks. Geef uw machines uw eigen merknamen en logo’s en waarborg zo de identiteit en het imago van uw bedrijf.

  Product labels