Zoek
Alle categorieën
  Menu Sluiten

  i-vac 30UR

  • Kabellengte: 12 meter
  • Inhoud: 6 liter
  • Filter: Standaard / HEPA* / ULPA*
  Artikelnummer: SM.I-V.1110C
  Doos inhoud: 1 stuks
  Beschikbaarheid: Leverbaar binnen 5 werkdagen
  €411,69
  i h

  i-vac 30UR 

  Dit is stofzuigen op een ander niveau. Jarenlange innovatie en ontwikkeling hebben de i-vac-serie geperfectioneerd. De feedback uit de schoonmaaksector heeft geresulteerd in het summum van stofzuigtechniek: de 30UR. Hij is voorzien van een ergonomische handgreep, een controleklep voor verstoppingen, zachte achterwielen met kogellagers, een registratieplaatje en de Whizzo-zoemer. Deze prachtige machine heeft alles in huis.

  Platter gaat niet 

  De i-vac 30UR kan volledig platgelegd worden. Hierdoor kunt u bij al die moeilijk bereikbare plekken onder meubels, bureaus, apparatuur en vele andere obstakels..

  Eenvoudige reparatie en vervanging

  Het bovendeel kan snel van het motordeel losgekoppeld worden om eenvoudig reparatie en vervanging te kunnen uitvoeren. Om het u gemakkelijk te maken, heeft hij een afneembaar netsnoer. Technische ondersteuning is niet nodig.

  Whizzo

  De gepatenteerde Whizzo-zoemer geeft een hoge toon als de zak vol zit of de stofzuiger verstopt is. Bovendien voorziet hij de motor van koellucht, waardoor piektemperaturen worden voorkomen.

  De hoogte in

  Met de telescoopsteel kunt u gemakkelijk hij hoger gelegen plekken en de machine tevens ergonomisch gebruiken.

  i-vac a la carte

  Vraag om de opties à la carte. Verkrijgbaar onder eigen merknaam van klanten in partijen van 20en 100 stuks. Geef uw machines uw eigen merknaam en logo en waarborg zo de identiteit en het imago van uw bedrijf.

  * De filtratie op deze machine kan opgewaardeerd worden van standaard naar HEPA en ULPA.

   

  Product labels