Zoek
Alle categorieën
  Menu Sluiten

  i-fibre Vlakmop Klein Groen

  Artikelnummer: ETROWELPADG
  Doos inhoud: 1 stuks
  Beschikbaarheid: Leverbaar binnen 5 werkdagen
  €7,09
  i h

  i-fibre Vlakmop Klein

  Microvezeltechnologie heeft de schoonmaaksector veranderd vanaf het moment dat ze haar intrede deed. Het gebruik van minder chemicaliën en water maakt de aarde duurzamer en gezonder.

  i-team heeft de volgende stap genomen en een hele serie accessoires en materialen ontwikkeld die een gebruiksvriendelijk alles-in-éénsysteem vormen: i-fibre.

  De i-fibre microvezel (vlakmopo) pads zijn ideaal voor licht tot zwaar verontreinigde oppervlakken. De mesh rug garandeert een snelle verzadiging. Ontworpen voor de voorbehandeling in 4D-reinigingssystemen.

  Voorbehandelingssysteem

  Het voorbehandelingssysteem omvat een reeks weldoordachte accessoires die naadloos op elkaar aansluiten en er samen voor zorgen dat elke schoonmaakklus efficiënt en productief wordt uitgevoerd. Het bespaart water, chemicaliën en vooral tijd. De speciale geweven rug verdeelt het vocht gelijkmatig en levert tijdwinst op met een minimum aan inspanning

  Trio split technologie

  Een van de belangrijke kenmerken van de i-fibre microvezelmoppen is dat er gebruik wordt gemaakt van de gepatenteerde trio split technologie hierdoor verkrijgt de vezel zijn enorme reinigingskracht. De vezel verkrijgt zijn enorme reinigingskracht door deze gepatenteerde trio split-technologie. Dankzij de geïntegreerde vuilafvoer-sleuven maakt hij zelfs de stofmop overbodig, omdat ook de kleinste deeltjes opgenomen worden. De houder is zo ontworpen dat de mop niet krimpt. Hij past altijd precies. Het gegarandeerde minimum aantal wasbeurten: 750

  Dankzij de geïntegreerde vuilafvoer-sleuven maakt hij zelfs de stofmop overbodig, omdat ook de kleinste deeltjes opgenomen worden.

  Eigenschappen:

  • Ideaal voor licht tot zwaar verontreinigde oppervlakken
  • De Mesh Rug garandeert een snelle verzadiging
  • Ontworpen voor de voorbehandeling in 4D- reinigingssystemen
  • Bespaart water
  • Bespaart chemicaliën
  • Bespaart tijd
  • De speciale geweven rug verdeelt het vocht gelijkmatig
  • Gegarandeerde minimum aantal wasbeurten: 750

  Product labels