Zoek
  • Persoonlijk advies 024 372 72 92
  • Groot assortiment met ruim 5.000 producten
  • Bestel met een zakelijk of prive account
  • Geopend van 8.00 uur tot 17.00 uur
Kliks - Een betrouwbaar vaatwassysteem - Cradle to Cradle certified TM

Kliks - Een betrouwbaar vaatwassysteem - Cradle to Cradle certified TM

Werner & Mertz heeft met Green Care Professional "KLIKS" een zeer succesvol, compact vaatwassysteem gelanceerd, dat intuïtief en veilig is in gebruik en in een slimme verpakking komt die garant staat voor minder afval. Kliks is bovendien het eerste Cradle to Cradle Certified productassortiment voor professionele vaatwassers.
 

Het KLIKS systeem biedt compacte oplossingen voor de professionele vaatwasmachines voor zowel zacht (KLIKS Energy Pro) als voor medium en hard water (KLIKS Brillant Pro). Het is chloorvrij en biedt een alternatief voor de milieubewuste vaatwas bij gekleurde koffie- of theevlekken.

 

ECOLOGISCH EN DUURZAAM systeem van reinigingsmiddelen in beveiligde verpakkingen voor de professionele linnenwas- en vaatwasmachines.

 

Compacte verpakking
Kliks, van Green Care Professional, is het eerste assortiment in de wereld van detergenten en glansspoelmiddelen voor vaatwasmachines, cradle to Cradle en met EU Ecolabel & voor linnenwasmachines met detergent, booster, bleekmiddel en wasverzachter. Voor vaatwas, is het chloorvrij en biedt een alternatief voor de milieubewuste vaatwas bij gekleurde koffie- of theevlekken. Voor linnenwas, is het bleekmiddel geschikt voor "cold wash" (gelijkaardige resultaten op lagere temperaturen)
KLIKS is een 100 % hermetisch gesloten systeem, verpakt in een “bag-in-box” karton van 5L, met maximale gebruikersveiligheid en hygiëne.
Dit compact systeem “off-floor” biedt een ruimte- en afvalbesparing, tot 60 % minder plastic afval. 
  • Vanzelfsprekende toepassing
  • Veilig en ergonomisch bij gebruik
  • Compact en minder afval
  • Doeltreffend concentraat
Cradle to Cradle
Doordat de duurzaamheid van Kliks in combinatie met de hoogste Cradle to Cradle Certified formules combineert, werd het product Platina toegekend in materiaalgezondheid, waardoor verzekerd wordt dat alle ingrediënten in het product veilig zijn voor mens en natuur. Het Kliks systeem vult het aanbod van green care Professional producten aan, die één voor één garant staan voor zuinigheid, efficiëntie en effectiviteit in gebruik én bovendien ecologisch zijn.

 

ONTWORPEN VOOR DE CIRCULAIRE ECONOMIE!!
 
Het vaatwassysteem Kliks bestaat uit 2x2 producten die gecombineerd uitzonderlijke vaatwasresultaten bieden, in een ecologische werkomgeving. Ontdek het eveneens in bovenstaande video, de volgende evolutie van het Kliks-systeem maakt milieubewust wassen mogelijk, voor de professionele linnenwas.