Zoek
Alle categorieën
  Menu Sluiten
  Terug

  Kliks - Een betrouwbaar vaatwassysteem - Cradle to Cradle certified TM

   Leestijd ca. 2min

  Werner & Mertz heeft onlangs met green care Professional "KLIKS" een nieuw, compact vaatwassysteem gelanceerd, dat intuïtief en veilig is in gebruik en in een slimme verpakking komt die garant staat voor minder afval. Kliks is bovendien het eerste Cradle to Cradle Certified productassortiment voor professionele vaatwassers. Het KLIKS systeem biedt compacte oplossingen voor de professionele vaatwasmachines voor zowel zacht (KLIKS Energy Pro) als voor medium en hard water (KLIKS Brillant Pro). Het is chloorvrij en biedt een alternatief voor de milieubewuste vaatwas bij gekleurde koffie- of theevlekken.

  Ecologisch en duurzaam systeem van detergenten en glansspoelmiddelen in beveiligde verpakkingen voor de professionele vaatwasmachines.

  Compacte verpakking

  KLIKS is een 100% hermetisch gesloten systeem, verpakt in een “bag-in-box” karton van 5L, met maximale gebruikersveiligheid en hygiëne (geconcentreerde formule (tot 1/3 lagere dosering) van). De verpakking is naast compact bovendien waterbestendig en licht in gewicht. Het systeem is afval- maar ook ruimtebesparend, dankzij het “vrij-van-de-vloer” productontwerp. De KLIKS connector zorgt ervoor dat er snel en lekvrij van producten gewisseld kan worden. Door een duidelijke kleurcodering wordt de juiste productkeuze overigens kinderspel.

  Dit compact systeem “off-floor” biedt een ruimte- en afvalbesparing, tot 60% minder plastic afval.

  •   Vanzelfsprekende toepassing
  •   Veilig en ergonomisch bij gebruik
  •   Compact en minder afval
  •   Doeltreffend concentraat

  Cradle to Cradle

  Doordat de duurzaamheid van Kliks in combinatie met de hoogste Cradle to Cradle Certified formules combineert, werd het product Platina toegekend in materiaalgezondheid, waardoor verzekerd wordt dat alle ingrediënten in het product veilig zijn voor mens en natuur. Het Kliks systeem vult het aanbod van green care Professional producten aan, die één voor één garant staan voor zuinigheid, efficiëntie en effectiviteit in gebruik én bovendien ecologisch zijn.

  ONTWORPEN VOOR DE CIRCULAIRE ECONOMIE!!

   

  Bekijk hier alle KLIKS producten

  Bron: Green Care Professional

  Marketing & Communicatie