Zoek
Alle categorieën
  Menu Sluiten
  Terug

  Upgrade je i-Mop en bespaar tijd door i-Dose reinigingspods te gebruiken.

  Upgrade je i-Mop en bespaar tijd door i-Dose reinigingspods te gebruiken.

  Upgrade je i-Mop en bespaar tijd door i-Dose reinigingspods te gebruiken.


  Schoon is nu belangrijker dan ooit, maar het is onze overtuiging dat effectief schoonmaken meer is dan 'alleen maar' het verwijderen van vuil. Schoonmaken betekent de gezondheid en veiligheid van mensen waarborgen, terwijl we het werk gemakkelijker, eenvoudiger, efficiënter en zelfs leuker maken. We streven naar consistente resultaten overal ter wereld, terwijl we de wereld beschermen. i-dose maakt het werk van de schoonmaker niet alleen direct gemakkelijker, de groene biologisch afbreekbare formule is ook een slimme keuze voor het milieu en al het leven op deze planeet. Met ruim 80.000 i-mops die momenteel wereldwijd worden gebruikt, maakt i-dose zeker een verschil.
  .

  Zo werkt het


  De i-dose startset bevat alles wat u nodig hebt om de i-mop te upgraden. Het is een eenmalige investering in i-dose reinigingscapsules, waarna u minder tijd kwijt bent en het milieu spaart. Gewoon de capsule plaatsen en wachten tot de vloeistof in het water druppelt.
  .
  1. i-Dose injector
  De injector wordt op de bovenste poort van het nieuwe i-dose oplossingsreservoir geplaatst. Zet de capsule hierin en sluit de dop. De injector doorboort de cup met precies de juiste druk en de vloeistof verspreidt zich gelijkmatig in het oplossingsreservoir.
  .
  2. i-Dose reinigingscapsules
  Onze supergeconcentreerde reinigingsformule past in één capsule. Eén capsule is precies de juiste hoeveelheid voor de inhoud van één i-dose oplossingsreservoir. De startset bevat een assortiment uit ons huidige aanbod. Kies de juiste capsule voor uw schoonmaaktaak en ga aan de slag 
  .
  3. i-Dose oplossingsreservoir
  Handig voorzien van een zijaansluiting om water bij te vullen zonder de injector te verwijderen. U kunt gemakkelijk het reservoir vast- en losklikken zoals u gewend bent.
  .
  4. i-Dose reinigingscapsulehouder
  Bevat maximaal 10 navullingen voor i-dose reinigingscapsules, zodat u overal kunt bijvullen. De houder voor de reinigingscapsules past aan de binnenkant van het oplossingsreservoir.
  .

  Wij houden van groen

  De i-dose reinigingsset is ontworpen voor gebruik met de i-mop, waardoor de mechanische kracht van de automatische schrobmachine ten volle wordt benut voor superieure resultaten. Alle i-dose formules zijn laagschuimend en niet-corrosief. Zo garanderen ze een betrouwbare werking en stellen ze een nieuwe norm op het gebied van milieu, gezondheid en veiligheid.

  Minimale moeite, maximale resultaten.

  Het is niet eenvoudig de juiste dosering te kiezen met een standaard schoonmaakmiddel. Veel schoonmakers gebruiken onbedoeld een te hoge dosering. Dit is slecht voor het milieu en niet goed voor uw portemonnee. In totaal gaat 6% van het schoonmaakbudget op aan schoonmaakmiddelen. Dus het spreekt voor zich dat het de moeite loont de dosering precies goed te krijgen.

  Geschreven door:
  Linda van Vugt
  Bekijk hier alle blog's van Linda