Zoek

   Persoonlijk advies   024-3727292        Groot assortiment          Op voorraad is vandaag verstuurd   

Avodesch en PGVZ: Een duurzaam partnerschap voor optimale hygiëne

Avodesch en PGVZ: Een duurzaam partnerschap voor optimale hygiëne

In een wereld waarin duurzaamheid steeds belangrijker wordt, erkennen bedrijven in verschillende sectoren de noodzaak om milieuvriendelijke praktijken prioriteit te geven.

In een wereld waarin duurzaamheid steeds belangrijker wordt, erkennen bedrijven in verschillende sectoren de noodzaak om milieuvriendelijke praktijken prioriteit te geven.

PGVZ heeft een compleet pakket aan zorg. Wanneer mensen behoefte hebben aan extra zorg en ondersteuning bieden zij thuiszorg (huishoudelijke verzorging, verpleging & persoonlijke verzorging) en specialistische ambulante begeleiding. Verder zijn ze actief op het gebied van werk en dagbesteding en bieden zorg en begeleiding binnen wooninitiatieven voor mensen met een beperking. PGVZ is maatschappelijk betrokken en vindt het belangrijk om haar bedrijfsvoering te verduurzamen.

 

“Wij bouwen aan duurzame relaties met onze klanten. Doordat wij hen goed kennen sluit ons aanbod naadloos aan bij hun wensen en signaleren we behoeften waarvan zij zelf geen weet hebben. Wanneer de situatie bij de klant verandert of het assortiment vernieuwt, dan komen we altijd met een passend aanbod.”

 

Duurzame schoonmaakoplossingen:

De kern van dit partnerschap is een gedeelde toewijding aan het leveren van innovatieve groene schoonmaakoplossingen. Bij Avodesch geloven we dat op het gebied van professionele schoonmaak, alles draait om de juiste duurzame oplossing. De producten en middelen die we leveren zijn niet uniek. Ons klantgerichte advies is dat wel. 

Wij stellen zorgvuldig ons duurzame assortiment samen op basis van de behoeften van onze klanten. Kleine prijsverschillen tussen producten hebben weinig impact op de totale kosten van een organisatie. Daarom gaan we altijd voor de best passende oplossing. 

PGVZ gebruikt vanaf deze maand o.a. dispensers van Tork waarbij de CO2 uitstoot gecompenseerd wordt met gecertificeerde en regelmatig gecontroleerde projecten in samenwerking met ClimatePartner. De tissue vullingen zijn  geproduceerd van duurzame grondstoffen en hebben daarvoor ook diverse certificeringen zoals Cradle to Cradle, Ecolabel en FSC.

 

Een mooiere, schonere toekomst:

De samenwerking tussen Avodesch en PGVZ betekent een belangrijke stap voorwaarts in het streven naar een schoner en groener Nederland. Door voorrang te geven aan duurzame schoonmaakoplossingen, de ecologische voetafdruk te verkleinen, de circulaire economie te omarmen  maken wij samen een tastbaar verschil. De reinigingsmiddelen om de dagelijkse schoonmaak te verrichten bevatten zo goed als geen gevarensymbolen meer en ook deze middelen zijn voorzien van een Cradle to Cradle certificaat. De Powersterko afvalzakken bestaan al minimaal uit 80% gerecycled plastic.

 

Links: Guido van Keulen - Avodesch   Rechts: Gosse Noppert - PGVZ