Zoek
Alle categorieën
  Menu Sluiten

  Diversey Suma Tab 4x300 stuks

  Fabrikant: Diversey

  Artikelnummer: 100950790
  Beschikbaarheid: Leverbaar binnen 5 werkdagen
  €133,89
  i h

  Suma Tab D4

  Suma Tab D4 is een chloortablet voor het desinfecteren van alle oppervlakken, inclusief voedselcontactplaatsen. In Nederland staat het product geregistreerd als desinfectiemiddel onder nummer 7321N. Gebruik biociden veilig. Lees voor gebruik eerst het etiket en de productinformatie.

  Suma Total D2.4 is samen met Suma Tab D4 een uiterst krachtige combinatie van reiniging en desinfectie. Deze combinatie zorgt voor een perfect reinigings resultaat en effectieve desinfectie van uw keuken in slechts één stap.

  Suma Total D2.4 en Suma Tab D4 is in de gecombineerde oplossing eenvoudig toe te passen waardoor u tijd bespaart en optimale kwaliteit behaalt. De te desinfecteren oppervlakken en materialen dienen eerst grondig gereinigd te worden en dient vervolgens afgespoeld te worden met schoon water. Licht verontreinigde oppervlakken en materialen kunnen in in één gang worden behandeld.

  • Effectief tegen een breed spectrum van micro-organismen, en draagt daardoor bij aan de hygiënische veiligheid
  • Effectief bij lage temperaturen en korte contacttijden (5 min)
  • Veilig voor alle oppervlakken, inclusief aluminium
  • Is door de Commissie Toelating Bestrijdingsmidelen toegelaten om als gecombineerd reinigings- en desinfectiemiddel gebruikt te worden in combinatie met de allesreiniger Suma Total D2.4

  Gebruik Biociden veilig! Lees voor gebruik eerst het etiket en de productinformatie!

  Toelatingsnummer: 7321N

  Product labels