Zoek
Alle categorieën
  Menu Sluiten

  Taski Procarpet 45 Euro Tapijtreiniger

  Fabrikant: Diversey
  • Vermogen: 1000 watt
  • Schoon/vuil watertank: 45-45 liter
  • Kabellengte: 15 meter
  Artikelnummer: 7522027
  Beschikbaarheid: Leverbaar binnen 5 werkdagen
  €6923,12
  i h

  Taski Tapijtreiniger Procarpet 45 Euro

  De TASKI procarpet 45 is ontwikkeld met de betrouwbaarheid die te vinden is op alle TASKI vloerverzorgingsmachines. TASKI heeft deze machine ontwikkeld door gebruik te maken van de kennis van stof- en vuilopname en chemie applicatie om zo een hoog presterende tapijtreinigingsmachine te ontwerpen met uitstekende resultaten.

  Flexibele applicaties

  TASKI procarpet 45 geeft de gebruiker de mogelijkheid om de schoonmaakapplicatie te kiezen dat het best bij de behoeftes past, gebaseerd op (werk)tijd en de mate van vervuiling van het tapijt. De machine kan worden ingesteld op dieptereiniging (sproei extractie) voor zware vervuiling of een herstellend type reinigingsapplicatie.

  Daarnaast kan de machine worden ingesteld op tussentijdse reiniging (droogschuimmethode) door gebruik te maken van een speciaal geformuleerde chemie voor deze methode.

  Lagere total cost of ownership

  De machine maakt het klanten mogelijk om al hun tapijtreinigings activiteiten te beheersen en de applicatie te selecteren die het best bij de behoeftes past. Door gebruik te maken van tussentijdse reiniging zal de tijd die nodig is tussen de activiteiten voor dieptereiniging worden verlengd.

  Het tapijt ziet er langer beter uit zonder een lange droogtijd.

  Aanvullende eigenschappen

  • Flexibele hendel: Maakt het voor de gebruiker mogelijk om zowel achterwaarts of voorwaarts te werken door gebruik te maken van de ergonomische hendel van TASKI. Indien gewenst kan de gebruiker de hendel ook in zwevende positie gebruiken.
  • Losmaken borstel: De borstel kan makkelijk worden verwijderd om schoon te maken of te vervangen
  • Parkeerstand: Door de machine bij het opbergen op parkeerstand te zetten wordt de borstel van de grond getild. Dit voorkomt schade aan de borstel en maakt het tevens mogelijk de borstel op de machine te houden wanneer de machine wordt opgeborgen.

  Product labels