Zoek
Alle categorieën
  Menu Sluiten
            Traditionele stofzuigers        Industriestofzuigers        Borstelstofzuigers        Zuigmonden        Slangen & Zuigbuizen        Stofzuigerzakken       

   

  Taski Stofzuiger Aero 8 Plus

  Fabrikant: Diversey
  • Kabellengte: 12,5 meter
  • Inhoud: 4,5 liter
  • Deze actie loopt tot 18 december 2021. Inruil van een oude machine is mogelijk. Neem hiervoor contact op met uw Avodesch accountmanager.

   Alle prijzen zijn exclusief BTW. Prijswijzigingen en drukfouten onder voorbehoud.

  Artikelnummer: 7524249
  Beschikbaarheid: Leverbaar binnen 5 werkdagen
  €281,86
  €185,01
  i h

  Taski Stofzuiger Aero 8 Plus

  TASKI AERO 8 PLUS Stofzuiger is de opvolger van de beroemde Taski Vento.

  De “Alles in één” combinatie met hoogste efficiëntie en extreem weinig geluid TASKI AERO 8 PLUS en 15 PLUS De zeer efficiënte TASKI AERO 8/15 PLUS stofzuiger maakt gebruik van de nieuwste technologie en heeft een superkrachtige motor. Met de gepatenteerde fluistertechnologie, werkt de stofzuiger extreem geluidloos. Gebaseerd op de wisselwerking tussen technologie en functioneel design, biedt de PLUS serie ongeëvenaard gebruiksgemak in combinatie met een unieke reeks aan functies. Vanwege het intelligente ontwerp is het vervangen van onderdelen, zoals kabels en filters, zeer eenvoudig en kan binnen enkele seconden door de gebruiker worden uitgevoerd, zonder daarbij gebruik te hoeven maken van gereedschap.

  TASKI AERO 8/15 PLUS biedt u:

  •          Geavanceerde functies in een unieke combinatie
  •          Duurzaam hoog-efficiënt concept met Eco functie
  •          Extreem geluidloze TASKI fluistertechnologie
  •          Ontworpen en getest op basis van optimaal gebruik in praktijksituaties

  Wat is het verschil tussen de gewone en de "PLUS" uitvoering?

  De Plus uitvoering beschikt over een praktische kabelhaspel en een additionele 'super-silent' knop, die het geluid van 53 dB terug haalt naar 50 dB. De zeer efficiënte TASKI AERO stofzuiger maakt gebruik van de nieuwste technologie en heeft een superkrachtige motor. Met de gepatenteerde fluistertechnologie, werkt de stofzuiger extreem geluidloos. Vanwege het intelligente ontwerp is het vervangen van onderdelen, zoals kabels en filters, zeer eenvoudig en kan binnen enkele seconden door de gebruiker worden uitgevoerd, zonder daarbij gebruik te hoeven maken van gereedschap.

  Voordelen TASKI AERO 8 plus:

  Geavanceerde functies in een unieke combinatie
  Het TASKI AERO PLUS assortiment biedt een unieke combinatie van functies voor ongeëvenaarde efficiëntie en gebruiksgemak. De geïntegreerde kabelwikkeling, stofzakindicator en eco-modus, garanderen zeer productieve en uitstekende reiniging in iedere omgeving en op ieder moment van de dag. Al deze functies zijn gebaseerd op betrouwbare en beproefde technologieën.

  Duurzaam hoog-efficiënt concept met Eco functie 
  De nieuwe TASKI AERO stofzuigers zijn zeer efficiënt en maken gebruik van de nieuwste 585W zuigmotoren die hetzelfde resultaat leveren als motoren met minimaal 900W. Daarnaast beschikt de TASKI AERO PLUS over een eco-knop waarmee het energieverbruik wordt verlaagd naar 295W. Hierdoor bespaart de stofzuiger niet alleen veel energie, maar wordt de CO2 uitstoot ook verminderd, zonder daarbij in te hoeven leveren op reinigingsprestaties.

  Extreem geluidloze TASKI fluistertechnologie 
  Dankzij de innovatieve en gepatenteerde TASKI fluistertechnologie is de TASKI AERO extreem stil. Met dit geluidsniveau kan de stofzuiger in iedere omgeving en op ieder moment van de dag worden ingezet. Door middel van de eco-knop kan de geluidsemissie tot een minimum worden verlaagd, waarmee een nieuwe standaard wordt gezet binnen de professionele reiniging.

  Ontworpen en getest op basis van optimaal gebruik in praktijksituaties
  Deze stofzuiger is ontworpen voor zeer frequente professionele reiniging in alle omgevingen. Ieder aspect van het product is gebaseerd op een uitgebreide klant- en procesevaluatie met als doel het leveren van de hoogste schoonmaakkwaliteit en de beste operationele efficiëntie. Wat het ergonomische ontwerp betreft, is TASKI AERO ongeëvenaard, met een voetpedaalschakelaar en een hoogkwalitatieve accessoire set die standaard wordt aangeboden.

   

  Product labels