Zoek
Alle categorieën
  Menu Sluiten
            Traditionele stofzuigers        Industriestofzuigers        Borstelstofzuigers        Zuigmonden        Slangen & Zuigbuizen        Stofzuigerzakken       

   

  Taski Stofzuiger Aero 8

  Fabrikant: Diversey
  • Kabellengte: 12,5 meter
  • Inhoud: 4,5 liter
  Artikelnummer: 7524247
  Beschikbaarheid: Leverbaar binnen 5 werkdagen
  €213,79
  i h

  Taski  Stofzuiger Aero 8

  Een stille revolutie met ongekende prestaties: de nieuwe TASKI AERO stofzuiger. Een energiezuinige motor en slimme technologie zorgen voor een duurzame en productieve stofzuiger die voldoet aan de verwachting van elke professional.  

  Door middel van een innovatieve en gepatenteerde technologie is de TASKI AERO extreem stil met 53dB (A). Dit lage geluidsniveau maakt het mogelijk om de machine zonder problemen in te zetten bij dagschoonmaak. Met de eco-modus knop kan het geluidsniveau nog verder verminderd worden tot zelfs 50db(A). De stilste in zijn klasse!

  • TASKI AERO 8 Stofzuiger heeft een superkrachtige motor die superstil is.
  • Het vervangen van onderdelen is zeer eenvoudig en kan zonder gereedschap worden uitgevoerd.

  TASKI AERO 8 Stofzuiger is de opvolger van de beroemde Taski Vento

  Wat is het verschil tussen de gewone en de "PLUS" uitvoering? Deze Taski Aero heeft geen kabelhaspel en geen super silent knop.

  Voordelen TASKI AERO 8:

  Compact en robuust TASKI design
  Het functionele, compacte en robuuste ontwerp staat opslag in kleine ruimtes of kasten toe. Het geïntegreerde ergonomische handvat maakt het tevens zeer eenvoudig de stofzuiger te dragen en om er snel en praktisch, handmatig de kabel omheen te wikkelen.

  Duurzaam hoog-efficiënt concept
  De nieuwe TASKI AERO stofzuigers zijn zeer efficiënt en maken gebruik van de nieuwste 585W zuigmotoren die hetzelfde resultaat leveren als motoren met minimaal 900W. Dit wordt bereikt door een ingenieus luchtstroomsysteem, wat ervoor zorgt dat de stofzuiger veel energie bespaart en daarnaast de CO2 uitstoot vermindert, zonder daarbij in te hoeven leveren op reinigingsprestaties.

  Extreem geluidloze TASKI fluistertechnologie
  Dankzij de innovatieve en gepatenteerde TASKI fluistertechnologie is de TASKI AERO extreem stil. Met dit geluidsniveau kan de stofzuiger in iedere omgeving en op ieder moment van de dag worden ingezet. 

  Ontworpen en getest op basis van optimaal gebruik in praktijksituaties
  Deze stofzuiger is ontworpen voor zeer frequente professionele reiniging in alle omgevingen. Ieder aspect van het product is gebaseerd op een uitgebreide klant- en procesevaluatie met als doel het leveren van de hoogste schoonmaakkwaliteit en de beste operationele efficiëntie. Wat het ergonomische ontwerp betreft, is TASKI AERO ongeëvenaard, met een voetpedaalschakelaar en een hoogkwalitatieve accessoire set die standaard wordt aangeboden.

  Product labels