Zoek
Alle categorieën
  Menu Sluiten
            Traditionele stofzuigers        Industriestofzuigers        Borstelstofzuigers        Zuigmonden        Slangen & Zuigbuizen        Stofzuigerzakken       

   

  Taski Stofzuiger Aero 15 Plus

  Fabrikant: Diversey
  • Kabellengte: 12,5 meter
  Artikelnummer: 7524250
  Beschikbaarheid: Leverbaar binnen 5 werkdagen
  €317,61
  i h

  Taski Stofzuiger Aero 15 Plus

  TASKI AERO 15 PLUS Stofzuiger is de opvolger van de beroemde Taski Vento.

  De “Alles in één” combinatie met hoogste efficiëntie en extreem weinig geluid TASKI AERO 8 PLUS en 15 PLUS De zeer efficiënte TASKI AERO 8/15 PLUS stofzuiger maakt gebruik van de nieuwste technologie en heeft een superkrachtige motor. Met de gepatenteerde fluistertechnologie, werkt de stofzuiger extreem geluidloos. Gebaseerd op de wisselwerking tussen technologie en functioneel design, biedt de PLUS serie ongeëvenaard gebruiksgemak in combinatie met een unieke reeks aan functies. Vanwege het intelligente ontwerp is het vervangen van onderdelen, zoals kabels en filters, zeer eenvoudig en kan binnen enkele seconden door de gebruiker worden uitgevoerd, zonder daarbij gebruik te hoeven maken van gereedschap.

  TASKI AERO 8/15 PLUS biedt u:

  •          Geavanceerde functies in een unieke combinatie
  •          Duurzaam hoog-efficiënt concept met Eco functie
  •          Extreem geluidloze TASKI fluistertechnologie
  •          Ontworpen en getest op basis van optimaal gebruik in praktijksituaties

  Wat is het verschil tussen de gewone en de "PLUS" uitvoering?

  De Plus uitvoering beschikt over een praktische kabelhaspel en een additionele 'super-silent' knop, die het geluid van 53 dB terug haalt naar 50 dB. De zeer efficiënte TASKI AERO stofzuiger maakt gebruik van de nieuwste technologie en heeft een superkrachtige motor. Met de gepatenteerde fluistertechnologie, werkt de stofzuiger extreem geluidloos. Vanwege het intelligente ontwerp is het vervangen van onderdelen, zoals kabels en filters, zeer eenvoudig en kan binnen enkele seconden door de gebruiker worden uitgevoerd, zonder daarbij gebruik te hoeven maken van gereedschap.

  Voordelen TASKI AERO 15:

  • Compact en robuust TASKI design
  • Duurzaam hoog-efficiënt concept
  • Extreem geluidloze TASKI fluistertechnologie
  • Ontworpen en getest op basis van optimaal gebruik in praktijksituaties

  Product labels