Zoek
Alle categorieën
  Menu Sluiten
            Traditionele stofzuigers        Industriestofzuigers        Borstelstofzuigers        Zuigmonden        Slangen & Zuigbuizen        Stofzuigerzakken       

   

  Taski Rugstofzuiger Aero BP E

  Fabrikant: Diversey
  • Kabellengte: 15 meter
  • Inhoud: 4,5 liter
  Artikelnummer: 7524493
  Beschikbaarheid: Leverbaar binnen 5 werkdagen
  €542,19
  i h

  Taski Rugstofzuiger Aero BP E

  De TASKI AERO BP behoort tot de lichtste rugstofzuiger in zijn klasse. Door het ultra ranke ontwerp en hoge kwaliteit rugzak draagmateriaal is het draagcomfort maximaal. De optimale gewichtsverdeling over de rug van de gebruiker, garandeert het hoogste comfort tijdens gebruik. Het totaal gewicht van de kabel versie is slechts 4.7kg terwijl de batterij versie nauwelijks zwaarder is met 5.3kg.

  De TASKI AERO BP is ideaal voor onder andere trappenhuizen, liften en entrees. Lichtgewicht, stil en compact ontwerp gecombineerd met grote zuigkracht en flexibiliteit.

  TASKI AERO BP biedt u:

  • Licht, stil en discreet
  • Comfort en ergonomie
  • Flexibiliteit en autonomie
  • Prestaties

  In veel schoonmaak situaties is flexibiliteit, wendbaarheid en snelheid van groot belang. Bijvoorbeeld bij het schoonmaken van trappenhuizen, bussen, bioscopen. Dan is een rugstofzuiger een perfecte oplossing. De accu versie biedt optimale flexibiliteit en doordat de accu's verwisselbaar zijn, kan je onbeperkt door werken.

  In ruimten waar veel mensen lopen, of bij het stofzuigen van bijvoorbeeld een lift is een electriciteitskabel niet handig en soms zelfs gevaarlijk. Om te voorkomen dat mensen daarover struikelen, biedt de accu-versie van de AERO de beste oplossing.

  Spot cleaning; tippend stofzuigen

  In veel kantoren wordt dagelijks stofgezogen. Een efficiente methode die veel arbeidstijd kan besparen is om af te wisselen tussen het stofzuigen van de gehele vloer en het tippend stofzuigen. Hierbij wordt visueel bekeken waar het vuil zich bevind en waarna dat dan gericht wordt opgezogen. Een resultaatgerichte manier van schoonmaken!

  Rugstofzuiger, blazer, sledestofzuiger; 3 in 1

  De AERO BP kan eenvoudig worden veranderd van een rugstofzuiger naar een sledestofzuiger op wielen of naar een blazer.
  3 apparaten in 1. Veelzijdig en flexibel in te zetten met professionele prestaties. Ideaal voor het blazen van zand, bladeren of bijvoorbeeld bij radiatoren. 

  Het optionele HEPA filter zorgt ervoor dat de fijne stofdeeltjes in de stofzuiger en specifiek in het filter blijven. Doordat deze niet terug in de werkomgeving worden geblazen draagt dit bij aan de kwaliteit van de lucht. Zeker voor mensen die hier gevoelig voor zijn is dit aan te raden.

  Prestaties

  De EU Eco Label Rating wordt bepaald door de totale prestaties. De AERO BP kabel versie scoort sterk met een A label. De AERO BP lithium levert een betrouwbare 22 l/sec terwijl de kabel versie een superieure 30 l/sec zuigkracht levert. De optionele turbo zuigmond levert extra krachtige reinigingsprestaties.

  Product labels