Zoek
Alle categorieën
  Menu Sluiten

  Taski Procarpet 30 Euro Tapijtreiniger

  Fabrikant: Diversey
  • Vermogen: 1000 watt
  • Schoon/vuil watertank: 30-30 liter
  • Kabellengte: 15 meter
  Artikelnummer: 7522309
  Beschikbaarheid: Leverbaar binnen 5 werkdagen
  €2900,07
  i h

  Taski Procarpet 30 Euro Tapijtreiniger

  TASKI heeft deze tapijtreiniger voor de professionele markt ontwikkeld op basis van haar meer dan 60 jaar ervaring in stof en vuilopname. In combinatie met professionele tapijtreinigingsmiddel van TASKI bent u gegarandeerd van excellente tapijtreiniging.

  Flexibele applicaties

  TASKI procarpet 30 geeft de gebruiker de mogelijkheid om de schoonmaakapplicatie te kiezen dat het best bij de behoeftes past, gebaseerd op (werk)tijd en de mate van vervuiling van het tapijt. De machine kan worden ingesteld op dieptereiniging (sproeiextractie) voor zware vervuiling of een herstellend type reinigingsapplicatie. Tevens kan de machine worden ingesteld op tussentijdse reiniging (droogschuimmethode) door gebruik te maken van onze speciaal geformuleerde chemie voor deze methode.

  Lagere total cost of ownership

  De machine maakt het klanten mogelijk om al hun tapijtreinigings activiteiten te beheersen en de applicatie te selecteren die het best bij de behoeftes past. Door gebruik te maken van tussentijdse reiniging zal de tijd die nodig is tussen de activiteiten voor dieptereiniging worden verlengd. Het tapijt ziet er langer beter uit zonder een lange droogtijd. De machine kan makkelijk worden aangepast van dieptereiniging (sproei-extractie) naar tussentijdse reiniging door de chemie te wisselen en de schakelaar om te zetten. Door een perfecte balans kan er vele uren gewerkt worden met de machine zonder dat er vermoeidheid optreedt. Een groot aanbod aan accessoires maakt extra reinigingswerkzaamheden mogelijk.

  Product labels