Zoek
Alle categorieën
  Menu Sluiten
            Waterzuigers        Waterzuigmonden        Slangen & Buizen        Schrob/ Zuigmachines        Schrob/ Zuigpadhouders        Schrob/ Zuigmonden        Eenschijfsmachines        Pads       

   

  Diversey Taski Swingo Schrob-/zuigmachine 855 B Power

  Fabrikant: Diversey
  • Inhoud: 40 liter
  • Werkbreedte: 50 centimeter
  • Accu: Ja
  Artikelnummer: 7517572
  Beschikbaarheid: Leverbaar binnen 5 werkdagen
  €5510,76
  i h

  Diversey Taski Swingo Schrob-/zuigmachine 855 B Power

  Schrobzuigmachine op accu’s voor het reinigen van vloeren

  TASKI swingo 855B biedt u:

  • Wendbaarheid en hoge prestaties

  • Uitstekende reinigings- en droogresultaten

  • Duurzaamheid en robuustheid

  • Eenvoud en gemak in onderhoud

    

  Perfecte combinatie van flexibiliteit en grootse prestaties

  De TASKI swingo 855B is zeer eenvoudig te bedienen en levert verhoogde productiviteit door de grotere werkbreedte. De werkbreedte van 50 cm maakt zeer efficiënte reiniging mogelijk, ook dicht langs muren. Dit leidt tot grote prestaties. De tankinhoud van 40 L in combinatie met het gepatenteerde

  waterbesparingssysteem IntelliFlow verhoogt de productiviteit radicaal en vermindert het aantal tijdrovende tank vulbeurten tijdens de reinigingstaak.

  Uitstekende reinigings- en droogresultaten

  Het gepatenteerde borstelsysteem volgt de structuur van de vloer en levert vrijwel gelijkmatige drukverdeling over de volle werkbreedte, wat garant staat voor een uitstekende vuilopname. De nieuwe, eveneens gepatenteerde V-vormige zuigmond heeft een uitstekende wateropname. Door het gebruik van drie rollerwieltjes vindt de zuigmond altijd de juiste afstelling op de vloer en is het droogresultaat subliem.

  Duurzaamheid en robuustheid

  Het gebruik van duurzame materialen en kwaliteitsonderdelen met een lange levensduur verhogen de operationele inzetbaarheid van de machine en zorgen ervoor dat de service- en onderhoudskosten tot een minimum beperkt worden.

  Eenvoud en gemak in onderhoud

  Alle delen die dagelijks onderhoud nodig hebben, zijn geel gecodeerd en kunnen zonder gereedschap eenvoud verwijderd worden. De bediening is eenvoudig met een minimale behoefte aan instructies.

   

  Product labels